Alcaldia

Navigation Bar

Biografia

Above Content Body

Content Core

Nascut a Premià de Dalt, en Josep Triadó i Bergés és alcalde de Premià de Dalt des del 2 d'octubre de 2010, quan va substituir en el càrrec a Joan Baliarda.

Anteriorment havia estat regidor amb diverses responsabilitats al govern, Hisenda, Cultura, Esports, Ensenyament i Noves Tecnologies des de l’any 1999.

L'actual alcalde té la Diplomatura de Ciències Empresarials per la Universitat Pompeu Fabra (UPF), i fins l'any 2013 s'havia dedicat laboralment al món de la banca. 

El seu pare va ser l'agutzil i després el cap de manteniment de l'Ajuntament fins a la seva jubilació, i és de qui va aprendre la vocació de servei i l'estima per Premià de Dalt.

Autèntic apassionat de l'esport, ha estat jugador del Club de Bàsquet Premià de Dalt i després del Club Esportiu Premià de Dalt. Membre de diverses entitats del poble, cada dia surt a córrer per les muntanyes de Premià de Dalt i, a més, col·labora de forma periòdica en tertúlies esportives de mitjans de comunicació.

L'alcalde basa la seva gestió al Consistori en tres regles, no pujar impostos, no endeutar l’Ajuntament i que tots els projectes siguin sostenibles en el temps.

A part de ser l'alcalde de Premià de Dalt, entre el 2018 i el 2019 va ser President i conseller de Medi Ambient del Consell Comarcal del Maresme.

Actualment és vocal de la Comissió Territorial d'Urbanisme de l'Arc Metropolità de Barcelona per part de l'Associació Catalana de Municipis.

Below Content Viewlet

Document Actions