Alcaldia

Navigation Bar

Biografia

Above Content Body

Content Core

Nascut a Premià de Dalt, en Josep Triadó i Bergés és alcalde de Premià de Dalt des del 2 d'octubre de 2010, quan va substituir en el càrrec a Joan Baliarda.

Anteriorment havia estat regidor amb diverses responsabilitats al Govern: Hisenda, Cultura, Esports, Ensenyament i Noves Tecnologies des de l’any 1999.

L'actual alcalde té la Diplomatura de Ciències Empresarials per la Universitat Pompeu Fabra (UPF), i fins l'any 2013 s'havia dedicat laboralment al món de la banca. 

El seu pare va ser l'agutzil i després el cap de manteniment de l'Ajuntament fins a la seva jubilació, i és de qui va aprendre la vocació de servei i l'estima per Premià de Dalt.

Autèntic apassionat de l'esport, ha estat jugador del Club de Bàsquet Premià de Dalt i després del Club Esportiu Premià de Dalt. Membre de diverses entitats del poble, cada dia surt a córrer per les muntanyes de Premià de Dalt.

L'alcalde basa la seva gestió al Consistori en tres regles, no pujar impostos, no endeutar l’Ajuntament i que tots els projectes siguin sostenibles en el temps.

A part de ser l'alcalde de Premià de Dalt, entre el 2018 i el 2019 va ser President i conseller de Medi Ambient del Consell Comarcal del Maresme.

Actualment és vicepresidente setè de la Diputació de Barcelona.

Below Content Viewlet

Document Actions