Alcaldia

Navigation Bar

L'alcalde, Josep Triadó i Bergés

Above Content Body

Content Core

Com a alcalde de Premià de Dalt, us vull donar la benvinguda a la porta d’entrada virtual al municipi i a tots els seus serveis, un espai de relació entre l’Ajuntament i els veïns. Una finestra oberta per a totes les persones, entitats i col·lectius que ens vulgueu fer arribar suggeriments, iniciatives i aportacions.

Defenso fermament la política per a les persones i la política de proximitat. Un alcalde ha d’estar permanentment al servei de la gent, escoltant-la i sempre donant resposta alhora que des de l’administració tenim l’obligació de gestionar de forma correcta i rigorosa els recursos pública i, a més, fer-ho de forma transparent.

En un món en què les noves tecnologies tenen un paper fonamental en l’intercanvi d’informació i de coneixement, aquestes són una eina eficaç i senzilla i és necessari que les institucions públiques liderem el procés de situar-les al servei de la ciutadania com a eina de proximitat, transparència, participació i informació.

Treballem per tenir una administració de qualitat i al servei de tots i tothom. En aquest espai trobareu gran part dels serveis i recursos que destinem a fer un ajuntament i una vila millor.


Participeu-hi de forma activa a través d’aquest web, com una forma més de fer-ho de la vida de Premià de Dalt.

 

Josep Triadó i Bergés

 


Canal de comunicació directe amb l'alcalde (clica la imatge) 

                                                     

Biografia

Funcions 

 

 

 

Entrevistes a mitjans de comunicació

 

 

 

 

Telèfon 93 693 15 03

Correu electrònic prmd.alcaldia@premiadedalt.cat

Adreça Plaça de La Fàbrica, 1 (2n pis)

 

 

                    

 
 

Below Content Viewlet

Document Actions