Per temes

Navigation Bar

Transport i mobilitat

Above Content Body

Content Core

C-3/4 Bus directe a Barcelona

Des del 2 de maig de 2022 Premià de Dalt millora la connexió amb Barcelona amb 3 noves expedicions de la Línia C-3/4 amb sortida des de la cruïlla entre la carretera d'Enllaç i la rotonda La Font Blava i amb dues parades a Barcelona: la plaça de Tetuan i la Gran Via de les Corts Catalanes/passeig de Gràcia. Aquests busos surten des de Premià de Dalt a les 06.25, 06.55 i 07.10 h.

Horaris i parades

Línia de bus llançadora, connexió dels barris amb la rotonda de les Flors i els busos a Barcelona

Autobús llançadora, amb noves parades, que connecta els diferents nuclis de població amb serveis i equipaments municipals, per exemple amb el nou CAP Premià de Dalt Víctor Català, i també amb la rotonda de les Flors per agafar de dilluns a divendres, a excepció de l’agost, els autobusos que van a Barcelona.

Aquest bus llançadora és gratuït per als joves menors de 18 anys i per a les persones més grans de 65 anys, amb el carnet Jove o Sènior que atorga l’Ajuntament de Premià de Dalt.

Horaris i parades

Línia de bus interurbà C14, Premià de Dalt-Premià de Mar 

Bus cada mitja hora, de dilluns a dissabte tot l'any, i els diumenges d'estiu

La línia d’autobús C-14 connecta els diferents barris de Premià de Dalt amb la veïna població de Premià de Mar. Cada 30 minuts hi ha un servei d’autobús que trasllada els usuaris fins a l’estació de tren i que des d’allà puja per la carretera a Vilassar de Dalt, rotonda de les Flors, carretera d’Enllaç i fins al forn de nou. 

Autobús cada ½ hora, tots els dissabtes de l’any i els diumenges d’estiu
El primer viatge de la línia C-14 surt de la parada del forn de Premià de Dalt a les 06:10h del matí (dies feiners) mentre que ho fa a les 06:30h els dissabtes i diumenges. L’últim transport surt a les 21:10h entre setmana i a les 22:10h el cap de setmana. Hi ha 5 parades al terme municipal de Premià de Dalt, el forn, Fèlix Millet, Torras i Bages, Torrent Castells i Llessamins, a banda de la parada del barri Santa Maria - Santa Anna - Tió.

Viatges gratuïts per la gent gran, menors d’edat i persones amb diversitat funcional
Mitjançant un carnet personal i intransferible (Carnet Sènior i Carnet Jove) que es fa a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà de l’Ajuntament (plaça de la Fàbrica, 1), les persones a partir de 65 anys, les menors de 18 i les que pateixen diversitat funcional física, mental o sensorial superior al 33% tenen dret a viatjar gratis en aquest servei de bus interurbà. Únicament necessiten estar empadronades a Premià de Dalt, dur una fotocòpia del DNI i/o llibre de família i aportar una fotografia, o bé aquesta se’ls hi fa a les mateixes oficines municipals.

Ruta i horaris C-14

El nostre poble és membre de l'Agrupació de municipis amb transport urbà (AMTU), i les tarifes del transport públic són les vigents de l'Autoritat del Transport Metropolità (ATM).


 

Bus Nit 2.0 

El servei gratuït de Bus Nit 2.0 connecta Premià de Dalt amb la zona d'oci de Mataró i té una única parada de sortida, la situada a la carretera dels Sis Pobles, davant de les instal·lacions del Club Esportiu Premià de Dalt.

El Bus Nit 2.0 és gratuït per a les persones usuàries, compta amb amb monitor i està cardioprotegit.

Per a viatjar amb el Bus 2.0. únicament heu d'emplenar el formulari en aquest web introduint les dades que us demanem. Un cop esgotades les 42 places disponibles, el formulari ja no es pot emplenar fins que s'habiliti el de divendres següent.

Cal recordar que qualsevol conducta inapropiada en el viatge pot suposar que no es pugui tornar a utilitzar el servei. El mateix ocorre amb dues absències injustificades.

D'altra banda, la ingesta de begudes alcohòliques resta prohibida.

  

 

 

Below Content Viewlet

Document Actions