Legislatura 2015-2019

Navigation Bar

#horitzó2020, Pla de Mandat

El document que estableix les prioritats del govern i els indicadors per avaluar l'acció de govern

Above Content Body

Content Core

L’equip de govern va posar en marxa un procés participatiu per a elaborar el Pla de Mandat #horitzo2020.

Per tal d’ordenar el procés de participació de la ciutadania per a la priorització del Pla, aquest es va dividir en tres fases:

 1. Fase d’informació i comunicació
 2. Fase d’aportacions ciutadanes
 3. Fase de devolució

Fase d’informació i comunicació. El procés de participació es va iniciar amb la celebració d’una Audiència Pública, la primera que es fa a Premià de Dalt, celebrada el 28 de novembre a  la Sala de Plens, en què es va explicar el procés d’elaboració del Pla de Mandat i de com la ciutadania podia participar-hi.

Fase d’aportacions ciutadanes. En aquesta fase es van desenvolupar dues sessions de participació, una de presencial i l'altra en línia, a través d'un qüestionari creat amb Typeform, l'aplicació web que et permet crear enquestes online i formularis web que s'adapten a dispositius mòbils, a la pàgina web i xarxes socials, que tenien com a objectius:

 • Informar de què és el Pla de Mandat i la seva finalitat
 • Donar a conèixer les bases del Pla
 • Incentivar la participació
 • Recollir i consensuar les prioritats dels ciutadans i ciutadanes

Les sessions van ser a càrrec del Regidor de Comunicació, Transparència i Govern Obert, Sr. Alejandro Costa Urigoitia, amb el suport de la consultora contractada per a elaborar el Pla de Mandat, iPolitics.
Prèviament, a les sessions, es va decidir quines són les accions que es van posar a consideració de la ciutadania, dividides segons els eixos del Pla de Mandat:

 • Compromís amb la gent
 • Dinamització de l’activitat econòmica
 • Sostenibilitat i Medi Ambient
 • Educació, Cultura i Esport
 • Gestió responsable i transparent

Es va proposar l’elecció de 4 accions per eix per tal que la ciutadania prioritzés les que considerava que calia portar a terme.

Fase de devolució. L’Ajuntament va elaborar una memòria on incorporava tota la informació generada pel procés participatiu.
Un cop aprovat el Pla de Mandat mitjançant la Junta de Govern Local, des del web municipal són accessibles tots els documents del procés, que trobareu a continuació:

 1. Fitxes de participació
 2. Dades gràfiques del procés participatiu
 3. Informe del procés participatiu
 4. Versió completa del Pla de Mandat #horitzó2020

 

 

 

Below Content Viewlet

Document Actions