Deixalleria La Suïssa

Navigation Bar

Deixalleria La Suïssa

Què s'hi pot dur? Vidre, envasos, paper i cartró, restes d'esporgada, roba i calçat, ferralla, fusta, oli de cuina, runa d'obramenor i electrodomèstics, pintures, vernissos, dissolvents, piles, fluorescents, termòmetres, bombetes de vapor de mercuri, bateries, pneumàtics, olis de cotxe, esprais, fitosanitaris, neveres i refrigeradors, radiografies, medicaments, aparells elèctrics i electrònics, mobles, estris vells... Descomptes directes en la taxa de residus per ús de la deixalleria (fins al 20%).

Above Content Body

Content Core

 

Des de l'1 de juny de 2013, la Deixalleria La Suïssa compta amb un nou horari, una major classificació de residus, un nou sistema de control de les persones usuàries i un nou sistema tarifari en funció dels residus i les quantitats aportades. A més, l'esperit de l'equipament també canvia adaptant-se als nous temps. Així, La Suïssa esdévé també un centre d'intercanvi i reutilització d'objectes diversos que de ben segur farà possible donar una nova vida a alguns dels residus que generem.

Des de la regidoria de Medi Ambient treballem per a millorar la qualitat de vida i ambiental de Premià de Dalt amb un plantejament de present i futur dins el marc de la sostenibilitat i tendint, en la mesura del possible, al residu zero.

QUÈ S'HI POT DUR?

Vidre, envasos, paper i cartró, restes d'esporgada, roba i calçat, ferralla, fusta, oli de cuina, runa d'obra menor i electrodomèstics, pintures, vernissos, dissolvents, piles, fluorescents, termòmetres, bombetes de vapor de mercuri, bateries, pneumàtics, olis de cotxe, esprais, fitosanitaris, neveres i refrigeradors, radiografies, medicaments, aparells elèctrics i electrònics, mobles, estris vells

 

DESCOMPTES DIRECTES EN EL REBUT DE LA BROSSA PER ÚS DE "LA SUÏSSA":

 

  • De 0 a 2 utilitzacions anuals................... 0% descompte
  • De 3 a 6 utilitzacions anuals................... 5% descompte
  • De 7 a 10 utilitzacions anuals............... 10% descompte
  • De 11 a 14 utilitzacions anuals............. 15% descompte
  • A partir de 15 utilitzacions anuals......... 20% descompte

 


HORARI

Hivern (1 d'octubre-31 de maig)

Dilluns, de 10.00 a 14.00 h

De dimarts a dissabte, de 10.00 a 13.00h i de 15.00 a 20.00 h

Diumenge, de 10.00 a 14.00 h

Estiu (1 de juny - 30 de setembre)

Dilluns, de 09.00 a 13.00 h

De dimarts a dissabte, de 09.00 a 14.00h i de 18.00 a 21.00 h

Diumenge, de 10.00 a 14.00 

FESTIUS, TANCAT


 

Deixalleria mòbil 

A banda, tres cops per setmana, Premià de Dalt té a la seva disposició el servei de deixalleria mòbil amb l'objectiu de facilitar encara més la separació de les fraccions de residus i alhora evitar l'abandonament de trastos vells a la via pública:

  • Dimarts, de 09.00 a 12.00h al barri Sta. Anna-Tió, coincidint amb el mercat ambulant (La Petanca).
  • Dijous, de 10.00 a 13.00h, al barri del Remei (al costat de La Petanca).
  • Diumenge, de 10.00 a 14.00h a l'Espai La Fàbrica (carretera d'Enllaç).

 

 

 

 

 

PLÀNOL DE SITUACIÓ. ON ÉS LA DEIXALLERIA?

 

MANCOMUNITAT LA SUÏSSA

Els Ajuntaments de Premià de Dalt, Premià de Mar i Vilassar de Dalt es van constituir com a Mancomunitat per a oferir als ciutadans dels tres municipis el servei d'una deixalleria. Els veïns/es heu de disposar de la targeta que us acredita com a usuaris/es de la Deixalleria La Suïssa.

 

COM SOL·LICITAR LA TARGETA DE LA DEIXALLERIA?

Heu de demanar-la per instància i fer constar el següent: "Sol·licito targeta deixalleria de la referència cadastral XXX". La targeta en qüestió arriba a l'Ajuntament i us la faran arribar.

Below Content Viewlet

Document Actions