Reforma de l'antic Ajuntament

Navigation Bar

Reforma de l'antic Ajuntament

L'Ajuntament va convocar un concurs d'idees convidant 4 despatxos d'arquitectura perquè fessin propostes sobre la remodelació integral de la plaça de la Vila.

Above Content Body

Content Core

Un cop rebudes aquestes propostes, es va obrir la votació popular perquè la ciutadania de Premià de Dalt triés l'opció que més li agradava.

En una segona fase, l'Ajuntament va endegar el projecte de reforma de l'edifici de l'antic Ajuntament, situat a la Plaça de la Vila. Per contribuir a definir els possibles usos que es podrien desenvolupar en el primer pis de l'edifici, es va obrir un període per a que qualsevol persona o entitat pogués fer propostes per a una part o per al conjunt del primer pis de l'edifici.

El qüestionari va estar disponible en format paper (a l'OAC) i electrònic (al web de l'Ajuntament), del 5 al 26 de març de 2015 (tres setmanes). Aquest document presenta les propostes que durant aquest temps van efectuar la ciutadania i les entitats de Premià de Dalt, en forma de fitxes on s'indiquen les principals característiques de les propostes.

 

 

 


 

Resultats del procés de participació ciutadana. 

Below Content Viewlet

Document Actions