Processos tancats

Navigation Bar

Processos tancats

Above Content Body

Content Core

Dibaròmetre 2023

Un projecte inèdit en el nostre entorn, emmarcat en l’interès de la Diputació de Barcelona per a copsar la percepció de la ciutadania de la província de Barcelona en relació amb el seu municipi i els serveis que ofereix el seu ajuntament. Concretament, l’estudi se centra en la recollida d’informació sobre la visió que la ciutadania té del municipi, dels serveis que ofereix i de la seva administració, així com en les opinions sobre l’impuls del bon govern, la participació ciutadana, la transparència o la tramitació electrònica, entre d’altres. Amb aquest conjunt d’evidències es pretén contribuir a millorar la presa de decisions tant de la Diputació de Barcelona com dels mateixos ens locals.

Qui fa què a casa? (Abril 2022).

Ha estat un procés de participació en forma de joc que va impulsar la regidoria d'Igualtat amb el suport de la Diputació de Barcelona per a descobrir el repartiment de les tasques de casa. Prèviament abans d'obrir el procés, aquest es va explicar a tots els centres educatius del municipi. Es va tancar el desembre de 2021.

Pla municipal de reactivació econòmica

Des de la regidoria d'Empresa i Coneixement es fan diversos procesos de participació en forma d'enquesta amb el teixit empresarial per a donar resposta a la crisi sanitària amb l'objectiu de generar riquesa i ocupació a partir de la seva opinió i després de conèixer les seves necessitats.

Reforma de l'antic Ajuntament

L'Ajuntament va convocar un concurs d'idees convidant 4 despatxos d'arquitectura perquè fessin propostes sobre la remodelació integral de la plaça de la Vila.

Below Content Viewlet

Document Actions