Enfutbola't. Futbol per a tothom

Navigation Bar

Enfutbola't. Futbol per a tothom

Una jornada lúdico-esportiva de futbol organitzada per la Fundació Privada Catalana de Futbol que es va celebrar el 18 de juny al Camp Municipal de Futbol, que va tenir com a protagonistes més de 400 jugadors i jugadores amb algun tipus de discapacitat d'equips d'arreu de Catalunya.

Above Content Body

Content Core

L'objectiu de la Fundació Catalana de Futbol organitzant aquest esdeveniment, el primer que va fer d'aquestes característiques, té dos punts principals: el primer, oferir un dia de futbol i diversió a tots aquests joves, la majoria dels quals només entrenen. I l'altre, mostrar i conèixer la realitat d'aquests equips de futbol per marcar futures línies d'actuació de la Fundació de l'FCF per a ajudar-los. 

Entre els clubs federats participants va haver-hi els equips inclusius del RCD Espanyol, el CE Europa-Acidh, el Club Atlètic Masnou, la UD Cirera, la UE Cornellà, l’Escola de Futbol Viladecavalls, el Castellar FS, el Ciutat de Mataró FS, la Fundació Vic Unió Esportiva, el Tona UE, el Vilassar de Mar FS, l’Olot UE, el CE Olímpic Móra d'Ebre i la UE Sant Joan Despí, entre molts d'altres. 

 

 

Below Content Viewlet

Document Actions