Descripció

Navigation Bar

Descripció

La Regidoria d'Esports dona suport a les activitats de les entitats esportives locals, en especial a aquelles que fomenten valors com l'esforç, l'acompanyament, la superació, l'amistat i la integració, respectant sempre la independència de les entitats.

Above Content Body

Content Core

Premià de Dalt és tot un referent en l'àmbit dels esports, amb unes instal·lacions envejables. A través de les entitats esportives, s'hi pot practicar un ampli ventall d'activitats, com ara el bàsquet, el futbol, el patinatge, el vòlei, l'skate, el pàdel, el tennis o la petanca, entre d'altres. Tots aquests esports són un reflex de les inquietuds de la nostra gent i donen a conèixer el gran esperit esportiu que es viu al municipi.

A banda de les competicions de cadascuna de les modalitats esportives, també es fan curses de muntanya com la Sant Mateu X-Trail i la cronoescalada de la Cursa d'Ulisses ola cursa popular La SantJaumenka. Un esdeveniment internacionbal que acull Premià de Dalt és la Happy Ride Weekend, a La Poma BikePark.

També cal destacar l'"Enfutbola't. Futbol per a tothom"  al camp de futbol municipal. Una jornada lúdico-esportiva de futbol organitzada per la Fundació Privada Catalana de Futbol i que té com a protagonistes jugadors i jugadores amb algun tipus de discapacitat. A la jornada participen més de 400 esportistes d'equips d'arreu de Catalunya.

A part, enguany el municipi acull per primera vegada tota una festa del futbol juvenil, la International Carnaval Cup, amb la participació dels millors equips de l'Estat espanyol i d'Europa.


Competències de l'àrea d'Esports
  • Gestió de les instal·lacions i espais esportius municipals.
  • Planificació, control i direcció d'activitats esportives per a totes les edats.
  • Relació i suport a les entitats esportives locals.
  • Foment de l'esport escolar en col.laboració amb les escoles.
  • Estudi, valoració, promoció i construcció de noves instal·lacions esportives municipals.
  • Captació de turisme esportiu.
  • Captació d'events esportius nacionals i internacionals.

 

Below Content Viewlet

Document Actions