Biblioteca Jaume Perich

Navigation Bar

Biblioteca Jaume Perich

Especialitzada en còmic polític

Above Content Body

Content Core

La Biblioteca Jaume Perich i Escala es va inaugurar el 28 de juny del 2003. L'any 2006 es va batejar amb el nom del dibuixant, que havia estat veí del municipi. La família Perich va fer donatiu d'un important llegat documental (més de 1.000 llibres i revistes), que serveixen de base a la secció especialitzada en humorisme gràfic i còmic polític. Fruit d'aquest projecte, l'any 2010 neix la web http://www.humoralart.com, dedicada a la difusió del fons especialitzat i al foment de la lectura de còmics de caire social i polític.
 
Des del 2006 la Biblioteca està especialitzada en còmic polític, entenent com a tal el còmic polític i social i l'humorisme gràfic. D'entrada comptem amb més de 1.400 documents, 1.100 dels quals pertanyen al llegat de la Família Perich Amb motiu de l'especialització organitzem periòdicament presentacions de llibres, exposicions, tallers, concursos...
 
A la Biblioteca Municipal procurem satisfer tot tipus de consultes, ja sigui d'àmbit local o general. Per això comptem amb un fons de més de 28.000 documents, amb una acurada tria d'obres de referència sobre totes les matèries.
 
A més de comptar amb una àmplia varietat de guies de lectura, cada mes la biblioteca posa a la teva disposició totes les novetats a través del butlletí La Terrasseta, que també es pot consultar a les xarxes socials. 
 
Des de la Biblioteca Jaume Perich s'organitzen cada mes una gran varietat d'activitats, com presentacions de llibres, tallers de lectura i d'idiomes, etc. i són moltes les entitats que col·laboren amb la biblioteca per organitzar les seves activitats. Totes aquestes programacions les podeu trobar a l'agenda d'activitats del web municipal i el propi de la biblioteca, a més de les xarxes socials.
 
Serveis
 • PRÉSTEC. És gratuït. Per a fer-se el carnet només cal omplir un imprès i presentar el DNI o el passaport. Tanmateix, els menors de 14 anys necessiten l'autorització del pare o la mare. El carnet us servirà per a totes les biblioteques de la Xarxa. Cada usuari es pot emportar:
  • Es poden agafar fins a 30 documents (15 llibres, i 15 audiovisuals), durant 30 dies
  • Es pot realitzar un total de 3 renovacions
 • Préstec interbibliotecari. Des de la Biblioteca de Premià de Dalt us podem portar llibres d'altres biblioteques. El Servei de Biblioteques de la Diputació de Barcelona té establerta una taxa d'1,20€ en concepte de transport per document demanat.

 • Xarxa WIFI. Disposem de diferents Pc's amb connexió a Internet. Cal demanar hora presentant el carnet de lector. Per a gaudir del servei de Wi-FI només es necessita el carnet de la biblioteca.

 • Fotocòpies. Podeu realitzar fotocòpies dels documents de la Biblioteca. Consulteu a la biblioteca els preus (són públics i fixats pel Servei de Biblioteques). 
   
   
   
     

   

 

 
Expositor de novetats i agenda: cliqueu la imatge!
 
 
 

Below Content Viewlet

Document Actions