Entitats

Navigation Bar

Oncolliga

Above Content Body

Content Core

Premià de Dalt gaudeix dels serveis d'Oncolliga a través d'una secció local pròpia. L'objectiu prioritari de l'entitat és donar suport psico-social i psico-oncològic a totes aquelles persones que pateixen una malaltia oncològica i a les seves famílies durant tot el procés de la malaltia, alhora que realitza activitats de divulgació, prevenció i rehabilitació.

Els objectius específics de la Fundació són:

  • Oferir informació, orientació i recolzament social als pacients diagnosticats de càncer amb la finalitat d’ajudar-los a afrontar les conseqüències que comporta aquesta malaltia tant en el propi pacient com en el seu entorn (canvis físics, socials, laborals, familiars, etc.).
  • Oferir suport psicològic als pacients diagnosticats de càncer, familiars i/o cuidadors en les diverses etapes de la malaltia (diagnòstic, tractament i fases terminals del malalt i elaboració del dol).
  • Oferir el Servei d’Atenció a Domicili Integral (SAD-I).
  • Realitzar tallers terapèutics per a pacients i familiars i/o cuidadors.
  • Seleccionar, formar i promocionar el voluntariat.
  • Donar suport als professionals implicats amb la finalitat d’evitar el desgast emocional.
  • Col·laborar en campanyes d’informació, sensibilització, educació i prevenció del càncer.

Oncolliga organitza cada any la Setmana Oncològica de Premià de Dalt,  que compta amb amb la col·laboració de l'Ajuntament de Premià de Dalt i altres entitats i es celebra cada any en motiu del Dia Mundial contra el càncer. Durant tota la setmana s'organitzen tot un seguitd’activitats: conferències, cinema, taller, etc.

El Calendari Solidari és una altra cita anual d'Oncolliga Premià de Dalt, que és fruit de la col·laboració de l'entitat amb el Museu municipal, que recull les imatges patrimonials de Premià de Dalt, any rere any.

A més, l'entitat col·labora de forma activa en diverses activitats programades al municipi, especialment les de caire solidari com La Marató de TV3.

 

         

 

         

 

                

 

Below Content Viewlet

Document Actions