Entitats

Navigation Bar

Caritast

Above Content Body

Content Core

L’esdeveniment sociocultural té lloc a la plaça de la Vila a partir de les vuit del vespre. L’organitzen Càritas Premià i la Parròquia de Sant Pere -amb la col·laboració de l’Ajuntament- amb l’objectiu de captar fons per al banc d’aliments de Premià de Dalt i Premià de Mar, el DISA.

Diverses persones aporten viandes de manera altruista i les cuinen en públic. La gent en fa la degustació a canvi d’una aportació econòmica. Els diners recaptats es destinen, íntegrament, al projecte de Centre de Distribució Solidària d’Aliments (DISA), gestionat per Càritas de Premià.

Malauradament, el nombre de persones que es troba en situació de desemparament és molt alt. Per això la necessitat de dur a terme el projecte d’adequar més espai pel centre DISA de Premià continua tan vigent.

Cuiners com l'Àvia Remei, la xef de Sant Pol Carme Ruscalleda o el presentador del programa 'Cuines' de TV3, Marc Ribas, han estat les persones que han inaugurat aquesta mostra gastronòmica de caràcter solidari que cada any té lloc el cap de semana a primers de setembre.

L’Ajuntament de Premià de Dalt aporta la infraestructura així com seients i taules per al públic que col·labori adquirint degustacions.

 

 

 

2017

 

2015

Below Content Viewlet

Document Actions