Escola de Música

Navigation Bar

Escola de Música

L'Escola Municipal de Música de Premià de Dalt és un centre d'ensenyament musical autoritzat pel Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya i de titularitat municipal que té l'objectiu de fer viure i conèixer la música en tota la seva dimensió. Per tant, pretén formar bons músics i, alhora, contribuir en la formació de tothom qui vulgui gaudir de la música en el sentit més ampli de la paraula.

Above Content Body

Content Core

L'any 2017 el Centre celebrava el seu 30è aniversari, amb una àmplia programació de concerts i activitats.
 
L'Escola entén l'acció educativa com un procés global. Comprèn la formació musical i la formació integral de l'alumnat a través de la participació activa a les classes, la pràctica musical en grups vocals i instrumentals, les audicions i concerts i les activitats que ofereix l'Escola.
 
Premià de Dalt té una vida musical activa amb una tradició important: el Festival de Música del Maresme, la Coral Primiliana, el cicle “Jazz en la Nit”... i és arrel del Festival de Música del Maresme, promogut pel Patronat Promúsica, que neix la necessitat de crear una escola municipal de música. En el curs 1998-1999 aquesta iniciativa pren forma i aviat es crea l'Aula Municipal de Música i Dansa. L'any 1995 l'Escola és autoritzada pel Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya. En el mes de setembre de l'any 1998, l'Escola es trasllada a Can Figueres, la Casa de Cultura Municipal, i un any després l'Escola de Música i l'Aula de Dansa es separen per a continuar creixent.
 
 
EQUIP DIRECTIU
Director: Sergi Bello
Cap d'Estudis:Tais Costa
Coordinadora Pedagògica: Laia Torrens
 
EQUIP DE PROFESSORS
Laia Torrens, flauta i cor
Tais Costa, violoncel i orquestra
Natàlia Sabater, llenguatge i piano
Míriam López, llenguatge i Percussió
Sergi Bello, violí i orquestra
 
AFA

 
CONSELL ESCOLAR
Director: Sergi Bello
Cap d'Estudis: Tais Costa
Representants pares i mares: 
Representant Alumnes: Oriol Casas
Representants professors: Míriam López, Laia Torrens i Natàlia Sabater
Representant AFA: 
Representant Ajuntament: Aleix Casanova Yñiguez (regidor d'Educació)
 
 
 
 
 

Below Content Viewlet

Document Actions