Programacions

Navigation Bar

Programacions

Above Content Body

Content Core

Arrela't a Sant Jordi

El festival Arrela’t va néixer al setembre de l’any 2015, coincidint amb la celebració de l’Aplec de Sant Mateu. És un ampli programa d’activitats per a donar impuls a la Cultura Popular i Tradicional catalana i del món, tot fomentant la participació ciutadana i la cohesió social.

Festival de Música del Maresme

L’Orquestra de Cambra Catalana la dirigeix el mestre Joan Pàmies, que va ser el seu fundador l’any 1986. Al llarg de la seva trajectòria l’orquestra ha ofert més de sis-cents concerts arreu del món. L’Orquestra de Cambra catalana és l’orquestra oficial del Festival de Música del Maresme i ofereix un cicle de concerts a Premià de Dalt al llarg de l’any que determinen la seva programació. Compta amb un extens repertori dedicat especialment, a la interpretació i la divulgació de la música catalana. Un dels seus principals objectius és el d’apropar la música a tots els segments de la població. Rep el suport de la Generalitat de Catalunya, l’Ajuntament de Barcelona, la Diputació de Barcelona i l’Institut Ramon Llull.

Festa Major

A Premià de Dalt la celebració de la Festa Major és per Sant Pere, patró del municipi. Al voltant d'aquesta data, la Comissió de Festes ens cuina activitats pensades per a tots els sectors de la població, destacant activitats culturals al carrer, música i ball, playbacks a càrrec de veïns, activitats esportives, trobada de vehicles policials i d'emergència, de vehicles 4 x 4, correfoc, balls tradicionals... de tot al gust de tothom!

Below Content Viewlet

Document Actions