Consultoris mèdics

Navigation Bar

Consultoris mèdics

La Conselleria de Salut reorganitza els consultoris mèdics per a disposar de més personal sanitari

Above Content Body

Content Core

El departament de Salut ha pres mesures per a poder tenir més professionals disponibles i reduir el risc de contagi del Coronavirus. 

Actualment, el Consultori Mèdic situat a l'avinguda Barcelona, al barri Santa Anna-Tió, únicament ofereix servei de Pediatria. 

El Consultori Mèdic de l'edifici Cristòfol Ferrer es manté tancat tot i que l'ICS preveu la seva reobertura aaquesta tardor de 2020.

El Consultori Mèdic del Remei es manté tancat.

Amb aquestes mesures, es reforça l’atenció domiciliària des del CAP de Premià de Mar (93 754 77 11) per als casos en què sigui necessari (cures, TAO...), els professionals de la salut disminueixen la itinerància i això permet que els equips mèdics puguin desdoblar-se, reduint el contacte entre ells. També s'han reduït i reprogramat les consultes externes i intervencions. Queden garantides les visites a domicili i el seguiment de pacients que requereixin atenció i els casos que sigui possible es realitzaran telemàticament i telefònicament.

 

El sistema sanitari reforça l'atenció no presencial potenciant l'espai digital La Meva Salut

La Meva Salut (LMS) és un espai digital segur que permet a la ciutadania, a través d'una identificació digital, accedir a la seva informació personal de salut, fer consultes i realitzar tràmits electrònics de forma segura i confidencial. 

L’accés a LMS possibilita la descàrrega del pla de medicació i anar a la farmàcia a buscar els medicaments. També es poden consultar els resultats de les anàlisis clíniques i les proves diagnòstiques, com també anul·lar o reprogramar les visites agendades amb els professionals.

Les persones que encara no tinguin accés a La Meva Salut, excepcionalment, i per evitar carregar al personal dels centres d’atenció primària (CAP) amb feines afegides, podran donar-se d’alta trucant al número 900 053 723 sense necessitat d’acudir presencialment al centre o a través de canalsalut.gencat.cat/lamevasalut-registre.

 


 

El teu temps és important. 

 

 

Below Content Viewlet

Document Actions