Quotes serveis

Navigation Bar

Quotes serveis

Premià de Dalt no cobrarà els serveis municipals que no s’hagin prestat pel tancament d’equipaments L'Ajuntament retornarà totes les quotes que ja s'havien enviat a les entitats bancàries per al seu cobrament

Above Content Body

Content Core

 

Davant el tancament d’equipaments i serveis municipals com a mesura de prevenció pel coronavirus, el Govern municipal ha decidit que retornarà les nquotes corresponents als serveis municipals no prestats per l’aturada de l’activitat.

Aquesta mesura afecta:

  • Les Escoles Bressol municipals
  • L’Escola Municipal de Música
  • L’Aula municipal de Dansa
  • Altres cursos municipals

Aquesta mesura del retorn de les quotes -perquè ja s'havien enviat a les entitats bancàries- se suma a les que s’han pres els darrers dies en relació amb el coronavirus. El Comitè municipal d’Emergències es reuneix diàriament per analitzar la situació i prendre les decisions que correspongui. En relació amb el COVID-19, el Govern municipal apel·la a la col·laboració i a la responsabilitat de la ciutadania perquè des de la responsabilitat individual contribueixin a superar col·lectivament aquesta pandèmia. Així, no sortiu de casa si no és del tot imprescindible.

Below Content Viewlet

Document Actions