Premià de Dalt Soluciona

Navigation Bar

Incidències resoltes

Above Content Body

Content Core

10 incidències resoltes

 • Thu 03 Mar 2022

  Bon dia, Jo visc al carrer Bonavista del barri Nucli Antich de Premià de Dalt des de fa ja mes de 12 anys i observo que: El meu carrer s’escombra amb les maquines escombradores com a mot cada 6 mesos i quan es fa es fa malament i m’explico. Jo acostumo a mourem per el poble i veig com evolucionen aquestes maquines i mes o menys se les que hi ha Per tant observo que no passen amb la mateixa freqüència per tots els carrers Si aquesta maquina passa malament està desbaratant recursos de la comunitat Per que aquestes maquines siguin realment efectives cal que l’acompanyin 2 escombriaires per fer els racons i les voreres on la maquina no pot accedir i acostar la brutícia a les escombres i aspiradores Cal avisar al carrer uns dies abans per que es vehicles no aparquin en el carrer aquell dia, de lo contrari es impossible fer ho be... Fa mesos que veig al meu carrer mascaretes, burilles, papers, plàstics, etc. Tot molt lamentable.

 • Fri 22 Oct 2021

  Hi ha una alcantarilla que te al volant forats que cada vegada están mes grans i es molt perillos per els vehicles de dos redes. Es pot fer mal algu.

  Forat a la vía pública perillos
 • Thu 10 Feb 2022

  A la carretera de Premia de Dalt just devant d'una de les portes del colegi Betlem en la borera del sentit Barcelona, hi aparcan un munt de cotxes dels pares dels nens d'aquesta escola a la recollida de les 16:30h, impedint el pas de la gent per aquesta borera i produint un perill d'atropellament tant al pujar com al vaixar de la mateixa. no se com pot haber gent tant incivica i descarada i crec q s'hauria de solucionar habans de q es produeixi un accident mortal com ja ha passat en colegis d'altres pobles o ciutats. Gràcies.

 • Sun 03 Apr 2022

  La calle Cerdanya entre la avenida del Canigó y la Av. Catalunya esta mal señalizada. En ambos puntos nos encontramos la seña de Entrada prohibida. Los vecinos de la calle circulan en dirección "mataro" pero he visto pasar furgonetas de reparto circular al reves, dirección "Barcelona". Con el fin de evitar accidentes seria conveniente señalizar la dirección de la via claramente y anular una de estas dos señales de Entrada prohibida. Muchas gracias.

 • Sat 12 Mar 2022

  Buenas tardes, Acaban de finalizar las obras del pipi can, en la bifurcación del camí del mig y carrer de l' oest. Y realmente está bien pensado, se ha ganado espacio. Pero se han dejado sin cimentar uno de los postes, que casualmente está cerca de la entrada. Por lo que si te apoyas, es muy posible que venza y se rompa. Deberían asegurarlo con cimentación.

  Nuevo Pipi can Illa Fantasia
 • Tue 04 Jan 2022

  Bon día Estava fen una instancia genénica per l´ajuntament de Premià de Dalt i quan ja tenía tot escrit i l´envío donar error per excés de temps i no deixa tornar fer la instancia que puc fer?

 • Wed 14 Sep 2022

  Les llums dels fanals del passatge Sant crist i Jaume rafanel están enceses de dia

 • Sun 20 Mar 2022

  Fa 2 ANYS, hi ha un cotxe aparcat, deteriorat, amb el vidres destrossats, Que hem de fer perquè l'Ajuntament de Premià faci alguna cosa? S'hi fiquen gats, rates, persones per les nits. Fins quan hem d'esperar perquè actui l'Ajuntament? Hem d'esperar que succeeixi algún incident greu/ delictiu perque la Policia Local/ Municipal actui d'ofici?

  Cotxe abandonat fa 2 anys
 • Mon 14 Mar 2022

  No funciona l’enllumenat públic del carrer Terra Alta ni del Camí de Can Creus, des de fa 3 nits. Dia 14 de març de 2022.

 • Thu 24 Feb 2022

  Bona tarda, Demano la poda dels arbres del aparcament públic situat a l'Antic Garden, del carrer de la Cisa, que donen sobre casa nostra. Si més no TOTES les branques que van directament a sobre. Quan surten els fruits cauen al nostre jardí i embruten el terra, d'una substància negra difícil de treure. Casa nostra és al número 47 de carrer de la Cisa. He avisat per telèfon a l'Ajuntament, a algú que em va dir que estava fent una suplència i que passaria nota, i també a l'operari que va fer la neteja del pas de separació entre l'aparcament i els habitatges del Passeig Coromina; casa nostra és cantonera amb el Passeig.

Below Content Viewlet

Document Actions