Ofertes de feina

Navigation Bar

Ofertes de feina

Accés a ofertes de treball locals, comarcals i provincials

Above Content Body

Content Core

Tallers Pràctics

Sessions monogràfiques amb un enfocament molt pràctic sobre temes vinculats a la recerca de feina (com fer el teu currículum, inscripció a borses de treball online, recerca d’empreses per fer autocandidatura, conèixer la xarxa EURES, etc.). Consultar al club la programació prevista.

 

Grups de Recerca Activa de Feina

Grups de recerca activa de feina per aquelles persones que necessiten suport en el procés de recerca de feina. En petits grups us donem suport en la planificació i realització de la vostra recerca de feina. 

 

A un sol clic!

Si no saps fer servir l’ordinador o et falta una mica de pràctica, t’ensenyarem a fer ús de l’ordinador per començar a buscar feina (com redactar el meu currículum, com fer ús d’internet o crear un compte de correu electrònic).

 

Xarxa Xaloc - ofertes de feina

La Xarxa de Serveis Locals d’Ocupació de la província de Barcelona, impulsada per la Diputació de Barcelona, està formada per 165 Serveis Locals d'Ocupació amb un abast territorial de més de 200 municipis. 

Si estàs buscant feina, podràs consultar en aquesta pàgina web les ofertes de treball gestionades als Serveis Locals d'Ocupació (ordenades per comarca/municipi i per família professional) i presentar la teva candidatura on-line (és necessari estar inscrit en un Servei Local d'Ocupació adscrit a la XALOC (Xarxa Local d'Ocupació).

Tant si ets una persona que busca feina com una empresa que cerca cobrir un lloc de treball, has de saber que el cost d'aquest servei està assumit íntegrament pels Serveis Locals d'Ocupació i per la Diputació de Barcelona.

 

 

Below Content Viewlet

Document Actions