La Fletxa INS

Navigation Bar

La Fletxa INS

Above Content Body

Content Core

Dins de l’INS Valerià Pujol, hi ha un PIJ obert als i les joves estudiants, a l’hora del primer pati els dimarts i dijous. També s’atén de forma personalitzada, confidencial i gratuïta. Aquí també trobaràs informació sobre treball, formació, salut, participació, habitatge, lleure, cultura i oci, activitats de vacances,  esports, transports, associacions i moviments socials…

Des d’aquí es dinamitza el grup de 36 corresponsals de l’INS. Els corresponsals són joves que fan d’enllaç entre el Punt d’Informació Juvenil i els companys d’aula de cada corresponsal. Fan reunions mensuals amb la informadora de l’INS i participen les formació trimestrals per millorar estrategias de comunicación i gestió de la información.

Des de La Fletxa INS, es treballa conjuntament amb la direcció del centre i diverses regidories muncipals es coordinen les activitats/tallers socio-educatius dins del Pla d’Acció Tutorial (PAT) de tots els cursos, això com de la programació de obres de teatre educatiu. Es fan una mitjana de 15 tallers per curs escolar.

 

 

      

Below Content Viewlet

Document Actions