La Poma BikePark - Skatepark

Navigation Bar

La Poma BikePark - Skatepark

Instal·lacions de primer nivell, considerades pels professionals entre les 5 millors de tot el món

Above Content Body

Content Core

La Poma Bikepark neix l'any 2005 como a 'campet' per a la pràctica del dirtjump. Anys després, i després de diverses inversions i millores, avui és un dels bikeparks de referència a nivell mundial, i estar considerat el millor d'Europa per centenars de riders; és al top 5 mundial segons GMBN i un dels spots més preuats per a sponsors i riders. Algunes promeses locals Andreu Lacondeguy, Bienvenido Aguado, Adolf Silva o Telma Torregrossa s'han convertit a La Poma en grans estrelles internacionals.
 

30.000m2 d'instal·lacions dividides en 5 espais. 

Bikepark

Circuits per a BMX i MTB: dual, pumptrack, dirt, drops… per a tots els nivells i estils.

Skatepark

L'skatepark més complet del Maremse amb pool, bowl, mòduls … perfecte per a riders, skaters i scooters.

Foam i Resi

Vols provar un nou truc? LA POma és el teu lloc! Fes-ho a la piscina d'escumes i resi jump per a perfeccionar-lo sense prendre mal.

Pump truck

Consten didiferents dubbies i peraltes per a practicar les inpercies, el control de la bici i millorar així la conducció en general. A La Poma hi ha 3 pumptracks de diferents tamanys.  Un més petit idoni per a infants i principiants; i un altre més gros dividit en dos on pots practicar la velocitat o entrenar per a d'altres modalitats (BMX, descens, enduro, dirt…)

Dirt jump

Nuestra zona de Dirt Jump es el espacio donde se concentran la gran mayoría de los saltos de arena de La Poma Bikepark. Contamos con 4 líneas para los distintos niveles de dificultad: campillito, Trail line, MBA line y Big line. En la Big line, la gran línea central, los riders más experimentados consiguen hacer trucos y figuras espectaculares en el vuelo. El equipo de La Poma se encarga de mantener siempre estos saltos en las mejores condiciones.
 

 

 

 

 

 


 

Més informació: La Poma BikePark 

Below Content Viewlet

Document Actions