Pla d'emergència "LGTBI EN CONTEXT COVID-19"

Navigation Bar

Pla d'emergència "LGTBI EN CONTEXT COVID-19"

Fruit de la situació excepcional de confinament per la COVID19, algunes persones LGTBI estan patint una especial vulnerabilitat i experimentant sentiments d'angoixa, estrès, soledat o depressió.

Above Content Body

Content Core

El SAI Maresme disposa d'un servei d'assessorament jurídic i acompanyament en els tràmits administratius, legals i en procediments de denúncia, i d'un servei d'atenció psicològica per a les persones i les seves famílies i/o professorat.

Content Core

Durant l'estat d'alarma seguim atenent a les persones que ens contacten per tenir alguna necessitat d'atenció via correu electrònic al sai.lgbti@cmaresme.cat i via trucades telefòniques 667 18 27 81 (compartit amb el SIAD i amb opció de whatsapp) en la franja horària de 09:00 a 14:00 de dilluns a divendres.

Conveni signat

El dia 26 de febrer es va signar oficialment el conveni entre el Consell Comarcal del Maresme i la Direcció d'Igualtat de la Generalitat per posar en marxa el SAI (Servei d'Atenció Integral LGBTI). que forma part de la xarxa SAIs de Catalunya. El servei pretén donar resposta d'una banda a les necessitats d'informació, denúncia de dsiciminacions, acompanyament i suport a les persones no heteronormatives i a les seves famílies si s'escau i de l'altra dur a terme una feina de sensibilització sobre la diversitat sexual i de gènere i d'inclusió de la mirada LGBTI en totes les polítiques públiques de l'ens i de la comarca.

Denúncies urgents

En aquest enllaç, trobareu tota la informació referent a les denúncies en cas que s'hagi de fer una denúncia urgent.

 


 

Below Content Viewlet

Document Actions