Notícies

Navigation Bar

Torna a obrir portes la deixalleria La Suïssa el dilluns 4 de maig i es restableix la recollida gratuïta de mobles i trastos vells

L'equipament mancomunat ha estat tancat a conseqüència de la pandèmia de la COVID19, igual que la recollida gratuïta de mobles i trastos vells que duu a terme la Societat Municipal La Pinassa

Above Content Body

Content Core

La deixalleria mancomunada La Suïssa s'obre a totes les persones usuàries de Premià de Dalt, Premià de Mar i Vilassar de Dalt però amb unes mesures preventives a seguir de forma rigorosa: 

  1. Obertura de l’activitat de la deixalleria fixa per a totes les persones usuàries.
  2. Mantenir l’horari establert per contracte.
  3. Mantenir l’aforament màx. de quatre usuaris a l’equipament.
  4. Per tal d’evitar nous contagis i garantir la salut i la seguretat dels operaris i usuaris, la reobertura d’aquestes instal·lacions ha de complir amb les normes sanitàries decretades per la Conselleria de Salut.
  5. Serà obligatori utilitzar mascareta i guants per entrar a l’equipament.
  6. Mantenir la deixalleria mòbil sense activitat.

Horari

Recollida gratuïta de mobles i trastos vells

També es restableix aquest servei municipal de recollida gratuïta de mobles i trastos vells. Les persones que tingueu andròmines i trastos vells dels que us voleu desprendre, només heu d'omplir un formulari demanant aquest servei o bé trucar per telèfon a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà (OAC) al telèfon 93 693 15 15.

Cliqueu a la imatge per omplir el formulari:

 

Below Content Viewlet

Document Actions