Notícies

Navigation Bar

L'estrena de dues noves línies d'autobús, portada de La Pinassa

Des del passat 2 de maig, Premià de Dalt disposa de 3 autobusos directes a Barcelona a primera hora del matí i una línia llançadora que connecta barris amb serveis municipals que incorpora noves parades.

Above Content Body

Content Core

La posada en marxa a partir del 15 de maig d'un canal WhatsApp de l'Ajuntament on rebre notícies, activitats, alertes, avisos... és el tema destacat que ocupa el reportatge a pàgines centrals. Es tracta d'una línia directa amb l'Ajuntament de Premià de Dalt. El número de telèfon d’aquest nou canal és el mateix que el genèric de l’Ajuntament, el 93 693 15 15

Aquelles persones que estiguin interessades a rebre aquesta informació directament als seus telèfons mòbils ho han de fer escanejant el codi QR. Per tal de poder fer efectiva aquesta alta, a més, cal que els ciutadans afegeixin a la llista de contactes del seu telèfon el número del canal de WhatsApp municipal.


L'èxit de l'Endofest, el festival benèfic per a investigar l'endometriosi, amb una recaptació de 12.000 € per a la Fundació Hospital Clínic; el compte enrere per al Casal d'Estiu de Premià de Dalt, l'Estiu en Marxa; la participació de l'Escola Marià Manent al repte saludable 'Tomando Conciencia"; l'exposició sobre els exvots de la Mare de Déu de la Cisa que acull el Museu de Premià de Dalt fins al juliol; i una entrevista de Premià de Dalt Media al periodista i escriptor Rafael Vallbona són alguns dels continguts més destacats de la revista municipal del mes de maig.

 

 


La Pinassa 168

Below Content Viewlet

Document Actions