Notícies

Navigation Bar

Els regidors del PP a Premià de Dalt deixen el grup i passen a ser no adscrits

Ahir van presentar una instància comunicant que abandonaven el Grup Municipal del Partit Popular i passaven a ser regidors no adscrits a cap grup

Above Content Body

Content Core

Ajuntament de Premià de DaltEls dos regidors del Partit Popular a l’Ajuntament de Premià de Dalt, Antonio Mateos i Jordi Navarro, han abandonat el Grup Municipal del Partit Popular i s’han convertit en regidors no adscrits. Aquest pas el van fer ahir després d’enviar una comunicació a la seu provincial del Partit Popular informant-los de la seva baixa immediata i irrevocable del partit.

Al vespre, en el decurs del Ple Ordinari, concretament en el punt número 2 de l’ordre del dia “Despatx d’alcaldia”, la secretària municipal va donar compte d’aquesta decisió dels dos regidors que varia la composició municipal ja que des d’ahir, 9 de desembre de 2014, el Partit Popular deixa de tenir representació municipal.

Antonio Mateos, fins ara portaveu del PP, va llegir un comunicat en nom d’ell i del seu company, Jordi Navarro, explicant els motius que els han conduït a abandonar el Partit Popular.  Concretament, el ja regidor no adscrit va destacar dos fets, el seu desacord amb la denúncia contra el 9N feta pel president local del PP i unes declaracions també seves al diari “La Razón” en què, segons paraules del regidor, “feia manifestacions desagradables contra Premià de Dalt i els seus ciutadans”. En no haver estat aclarits ni rectificats pel seu autor aquests dos fets, Mateos i Navarro han optat per abandonar la disciplina del PP.

El Partit Popular va obtenir dos regidors en les eleccions municipals del 2011. Concretament, Adolfo Trobalón (mort el 27/08/2013) i Antonio Mateos. Jordi Navarro, va substituir el traspassat Trobalón el 14/10/2013.

Aquí trobareu el comunicat llegit en el Ple Ordinari pel regidor no adscrit Antonio Mateos.

Comunicat dels regidors no adscrits

Comunicat dels regidors no adscrits

Fitxer: declaracio_regidorsPP_plemunicipal09122014.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 365,28 kB

I en aquest ENLLAÇ el comunicat oficial del Partit Popular de Premià de Dalt

Aquí podeu veure el TN Comarques en què es va tractar la notícia en qüestió. Cliqueu AQUÍ.

Below Content Viewlet

Document Actions