Inici > Ajuntament > Composició Ajuntament 2015 - 2019
COMPOSICIÓ AJUNTAMENT 2015 - 2019
Documents - Ajuntament - pag. 3629
GOVERN MUNICIPAL

Alcalde 
Tinc 41 anys, sóc regidor de l’Ajuntament de Premià de Dalt des dels 25.  En aquests anys a l'Ajuntament he estat regidor de Cultura, Ensenyament, Esports, Noves Tecnologies, Hisenda i Habitatge.
Sóc diplomat en Ciències Empresarials per la Universitat Pompeu Fabra, i tinc un Postgrau en Direcció de Màrqueting per l’IDEC (Institut d’Educació Contínua).
Estic casat amb la Sara i tenim dos fills, la Carla i l’Èric. La família i l’esport són les meves dues grans passions. Em sento definit per les paraules compromís i diàleg, i m’agrada treballar en equip.
marc tintoré i serraMarc Tintoré i Serra (PDeCAT)
Regidor de Cultura/Patrimoni, Seguretat Ciutadana i Governació
1r Tinent d'Alcalde
Veí del nucli antic de Premià de Dalt, aquesta és la segona legislatura com a regidor de l'Ajuntament. Soci de la Societat Cultural Sant Jaume i membre de diverses entitats del poble com l'Associació Cultural i  Recreativa Carnestoltes.


magda julià i lópezMagda Julià i López (PDeCAT)
Regidora de Salut, Benestar i Família i Igualtat
3a Tinent d'Alcalde
Psicòloga de professió, és directora d'una residència per a la gent gran. Compromesa amb la vida associativa del poble, ha estat membre de la Comissió de Festes de Premià de Dalt i també ha format part de la secció "Recuperem el Teatre" de la Societat Cultural Sant Jaume.

david rovira i ruizDavid Rovira i Ruiz (PDeCAT)
Regidor d'Ensenyament i Esports
Exjugador del Club de Bàsquet Premià de Dalt i veí de La Floresta, en David és empresari, concretament, al polígon Buvisa. Ha estat president de l’AMPA de l’Escola Santa Anna i integrant de la seva junta durant 9 anys.


anna maria cuello i ladevesaAnna Maria Cuello i Ladevesa (PDeCAT)
Regidora de Gent Gran, Promoció Econòmica i Ocupació
Veïna del barri del Remei, ella i el seu marit, en Joan Carles, porten 20 anys al capdavant de l’Associació de Veïns del barri del Remei. 

carles a. medina i vilaltaCarles A. Medina i Vilalta (PDeCAT)
Regidor de Comerç, Consum i Turisme i Promoció de la Vila i Transport Públic
Empresari i emprenedor en l'àmbit de la Comunicació i el Branding, també exerceix de professor en vàries universitats i escoles de negoci. Casat i pare de 4 fills, participa en diverses iniciatives solidàries i culturals, és membre del Consell de Cultura de Premià de Dalt i del Consell Parroquial.


antoni lópez i guillénAntoni López Guillén (PDeCAT)
Regidor d'Habitatge Públic i Patrimoni, Medi Ambient i Sostenibilitat, Agricultura, Serveis Municipals, Pla de Barris i Tecnologies de la Informació i Comunicació (TIC)
4t Tinent d'Alcalde
Soci de la Penya Barcelonista Premià de Dalt Sant Jaume, també ha estat vinculat a la junta directiva del Club Esportiu Premià de Dalt. Amant de la tecnologia, natura i esport, compleix la segona legislatura com a regidor i artífex del desenvolupament de les noves tecnologies al municipi.

alejandro costa i urigoitiaAlejandro Costa i Urigoitia (PDeCAT)
Regidor d'Hisenda, Comunicació, Govern Obert i Transparència, Emprenedoria i Innovació
Estudiant de Biotecnologia a la UB i amb un currículum acàdemic destacat, és un gran coneixedor de la política local i està estretament lligat a la Parròquia i al Club de Tennis. En els darrers anys ha col·laborat de forma activa amb l'Ajuntament de Premià de Dalt, del qual ara n'és regidor.

josep font i vivesJosep Font i Vives (ERC)
Regidor d'Activitats, Indústria, Territori, Urbanisme i Obres, Via Pública, Edificis Municipals, Organització Administrativa i Recursos Humans
2n Tinent d'Alcalde
Militant d’Esquerra Republicana de Catalunya, té 64 anys i dos fills. Fill de Premià de Dalt, ha estat president del Club de Bàsquet Premià de Dalt i durant molts anys va regentar el bar restaurant de la Societat Cultural Sant Jaume. Treballa a una empresa familiar de manteniment i serveis i la vocació política l’entén com un servei al poble i a millorar la vida dels veïns.emma escolano i juanolaEmma Escolano i Juanola (ERC)
Regidora de Cultura/Arts Escèniques, Joventut i Festes
Té 51 anys i en fa 34 que es dedica al món de l'espectacle.
L'Emma és Figurinista i Programadora de teatre, cinema i circ. Directora i actriu de teatre i President de la Societat Cultural Sant Jaume.
Col·labora des de fa un grapat d'anys amb el Casal de la Gent Gran, la Comissió de Festes, el Servei de Cultura, l'Agrupació Cultural i Recreativa Carnestoltes i el Consell de Cultura. Ha estat membre de l'AMPA de l'Escola Marià Manent, de l'AMPA de l'Escola Municipal de Música i és membre fundador de la Colla Gegantera de Premià de Dalt.M.Immaculada Fernández Martínez
M. Immaculada  Fernández Martínez (PSC)
Regidora des del 2011.
Regidora de Participació Ciutadana, Cooperació i Desenvolupament des del 2 de febrer de 2017.
Portaveu del Grup Socialista
Correu
És membre de l'Agrupació del PSC de Premià de Dalt des de fa 12 anys.
Ha estat presidenta de l'AMPA de l'Escola Marià Manent durant 5 anys i 4 anys més com a vocal de la Junta directiva.
Llicenciada en Dret.
Treballa a l'Associació Vilassar de Dalt Contra el Càncer.

Ginés Marín MarínGinés Marín Marín (PSC)
Regidor des del 2007.
Regidor adjunt a les regidories de Participació Ciutadana i Cooperació i Desenvolupament des del 2 de febrer de 2017.
Fa 17 anys que és membre de l'Agrupació del PSC de Premià de Dalt.
Membre de l'AAVV del Barri del Remei des de fa 4 anys.
Fa 3 anys que és membre de la Comissió de Festes.
Col·laborador de Càritas.
Treballa com a cap de producció a un empresa multinacional.

OPOSICIÓ
Jaume Cases i Mas

Jaume Cases i Mas (PSC)
Regidor sense cartera fins al Ple del 19 de desembre de 2016 en què va presentar la seva renúncia
Regidor pel PSC des del 2003, i cap de llista el 2007, 2011 i 2015.
No ens ha estat facilitada la seva biografia.

carlos garcía ávalosCarlos García Abalos (Crida Premià de Dalt-CUP-PA)
Regidor des del 2015. Sense cartera
Veí del nucli antic. Llicenciat en Ciències Ambientals per la UB. Màster en Biodiversitat i Ecosistemes Tropicals a Florència, Brusseles i Iquitos (Amazonia Peruana), amb tesi sobre l'ús de recursos naturals per comunitats indígenes. Cineasta. Amb veïns de Premià, vam fer-hi el film "Reacció" sense recursos ni professionals però plens de ganes i il·lusió col·lectives. Ha col·laborat en videoclips a Catalunya i l'Amazonia, amb nens d'una escola que fan cançons per salvar la seva llengua i cultura indígenes i el medi ambient on viuen. Interessat en política, ha participat en manifestacions, voluntariats, vivint realitats, cultures i polítiques diferents, fent documentals o debatent sobre el que ens envolta. Com deien els mestres Martí i Pol i Galeano, "tot està per fer i tot és possible" si ho fem plegats, i "molta gent petita, en llocs petits, fent coses petites, pot canviar el món".

jaume batlle de castro

Jaume Batlle de Castro (Crida Premià de Dalt-CUP-PA)
Regidor des del 2015. Sense cartera
Il·lustrador i actualment membre de l'equip general de sector a Esplac. Participa activament en diverses entitats culturals arrelades al poble com són La Calaixera i el Cau l'Espolsada, a més de col·laborar en diverses festivitats com a músic.Militant de la CUP i antic membre de Maulets, des de ben petit ha estat immers en diverses lluites, com per exemple en la defensa de la Cisa per a tothom, la defensa del poblat iber o en contra dels laterals de l'autopista. "Des de les entitats construïm la unitat popular.La cultura és un dels elements prinicipals a l'hora de bastir un model de societat integradors, solidària i dinàmica".

bernabé ruffo noguera
Bernabé Ruffo Noguera (PPC)
Regidor des del 2015. Sense cartera
President del Partit Popular de Premià de Dalt, és antic alumne de l'Institut Valerià Pujol i Bosch i actualment finalitza els seus estudis d'Enginyeria Tècnica Industrial Elèctrica a l'Escola Universitària d'Enginyeria Tècnica Industrial de Barcelona (UPC).
Antic jugador del CE Premià de Dalt, la seva darera feina va ser com a supervisor a una empresa de càtering aeri a l'Aeroport de Barcelona.
Li agrada l'aviació, la família, els amics i els esports.

pedro bailón díaz
Pedro Bailón Díaz (PPC)
Regidor des del 2015. Sense cartera
Secretari General del Partit Popular de Premià de Dalt, està acabant els seus estudis d'Enginyeria Marina a la Facultat de Nàutica de Barcelona (UPC). Antic jugador del CE Premià de Dalt i del Club de Bàsquet, és àrbitre de futbol a Tercera Catalana de la Federació Catalana de Futbol.
Li agrada la pesca esportiva, els esports nàutics, la família, els amics i la cinematografia.

OFICINES

OAC
Plaça de la Fàbrica, 1
Tel: 93 693 15 15
oac@premiadedalt.cat

Policia Local
Plaça de la Vila, 1
Tel: 93 693 15 00
policia@premiadedalt.cat
Ocupació i Promoció Econòmica
Plaça del Mil.lenari, 5
Tel: 93 693 15 90
ocupacio@premiadedalt.cat
Serveis Socials
Plaça del Mil.lenari, 6
Tel: 93 693 15 91
serveissocials@premiadedalt.cat