Notícies

Navigation Bar

Divendres 12 de novembre torna el Bus Nit 2.0!

Un servei gratuït de transport públic perquè els noies i les noies del poble es desplacin amb seguretat a la zona d'oci de Mataró.

Above Content Body

Content Core

Després d l'aturada per la pandèmia, divendres 12 de novembre reprenem el servei d'autobús que connecta Premià de Dalt amb la zona d'oci  nocturn de Mataró. La iniciativa estava plenament consolidada entre el joven del poble i en el seu moment es va  impulsar per evitar accidents de trànsit, oferir una alternativa al cotxe o la moto i donar un servei a tots aquells joves que no tenen mitjà de transport per fer els freqüents desplaçaments cap a Mataró. A més, hi ha servei de monitor i aquest ofereix consells als joves sobre sexualitat, alcohol, addiccions... i és un bus cardioprotegit. 

El Bus Nit 2.0 arrenca de nou divendres 12 de novembre. Les persones interessades s'han d'inscriure prèviament al web municipal, concretament a l'apartat Bus Nit

La sortida de davant del camp municipal de futbol és a les 23.00 hores i la tornada, a les 05.00 hores des de la zona Cocoa de Mataró.

 

 

Below Content Viewlet

Document Actions