Home page

Navigation Bar

Bus Nit 2.0

Above Content Body

Content Core


Es posa a disposició dels joves 42 places gratuïtes tots els divendres de l'any. Tots els usuaris que facin el trajecte s'hauran d'identificar.

Sortida: 23 h de davant del camp municipal de futbol (carretera dels Sis Pobles).

Servei on line de reserva prioritària emplenant aquest formulari.

Es prohibirà l'accés al Bus Nit 2.0 als usuaris amb conductes inapropiades.

No és permesa l'entrada ni consum de begudes alcohòliques a l'interior del vehicle.

ATENCIÓ:

Si per qualsevol motiu no podeu utilitzar el servei, agrairem ens ho comuniqueu prèviament -abans de les 14.30 hores del dijous- perquè així la vostra plaça la pot utilitzar una altra persona.

Adreceu-vos a l'Ajuntament a través d'aquest correu electrònic 

Dues absències no justificades, suposaran no accedir al sevei en altres ocasions.

Tipus de viatge   Seleccioneu si feu viatge d'anada, viatge de tornada o d'anada i tornada 

ATENCIÓ: Si per qualsevol motiu no podeu utilitzar el servei, agrairem ens ho comuniqueu prèviament perquè així la vostra plaça la pot utiitzar una altra persona. Escriviu un correu a prmd.busnit@premiadedalt.cat

Els camps marcats en color vermell cal omplir-los obligatòriament.

Avís: D'acord amb la Llei 15/1999, del 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, s'informa a la persona interessada que les dades facilitades seran incloses en el fitxer automatitzat del Registre de documents de l'Ajuntament i que poden ser objecte d'inclusió en altres fitxers automatitzats per fer-ne el tractament informàtic. Així mateix, s'informa la persona interessada de la possibilitat d'exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició, en els termes inclosos a la legislació vigent, mitjançant escrit adreçat a qualsevol dels punts d'atenció ciutadana.

Below Content Viewlet

Document Actions