Notícies

Navigation Bar

AVÍS IMPORTANT: Amb motiu de les celebracions de Sant Joan i la Festa Major de Premià de Dalt, canvis en la recollida gratuïta de voluminosos a la via pública

Above Content Body

Content Core

Recurs trastos vellsLa celebració primer de la revetlla de Sant Joan i després de la Festa Major en honor a Sant Pere suposen una tasca important de muntatge i desmuntatge d'escenaris, transports de taules i cadires... per a la Brigada Municipal d'obres. Per aquest motiu, no es recolliran mobles i voluminosos del 21 de juny a l'1 de juliol.

De forma excepcional, es recolliran el dimarts dia 25 de juny.

A partir del 5 de juliol, la recollida gratuïta de voluminosos es reprendrà amb normalitat, dos cops per setmana,  els dilluns i els divendres, previ avís (48h) a l'Ajuntament, ja sigui omplint aquest formulari o bé trucant a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà (93 693 15 15).

Amb la deixalleria, estalviem

Cal recordar que tots els trastos vells i voluminosos, a banda de molts altres materials, es poden dur a la Deixalleria La Suïssa, obtenint descomptes en la taxa de la brossa que augmenten quantes més vegades s'utilitza. Els descomptes poden arribar fins al 20%, a partir de 15 utilitzacions/any.

Below Content Viewlet

Document Actions