FORMULARIS
Formularis - Ārea territori - Obres, manteniment i Mobilitat - Serveis Municipals de Via Pública - pag. 75Recollida de mobles/trastos vells

Recurs trastos vellsEls trastos sķn tots aquells residus que, per les seves dimensions, no es poden deixar dins d'una bossa d'escombraries. Aquests residus s'han de dur a la deixalleria i, en cas que NO es pugui, es fa una recollida dos cops per setmana, els dilluns i els divendres a excepciķ dels festius.

Aquest és el formulari que us permet solˇlicitar aquesta recollida gratuīta. Un cop l'hagueu enviat es processarā la vostra demanda i rebreu en el vostre correu electrōnic la confirmaciķ del dia en quč heu de treure els trastos dels que us voleu desprendre. Podeu donar l'avís fins a les 14 hores del dia anterior al que s'hagi de passar a buscar el material, exceptuant dissabtes, diumenges. i festius

El servei no contempla buidatges de pisos o cases, ja que cal contractar una empresa de mudances per realitzar aquesta tasca. Us recordem que la Brigada Municipal no pot entrar dins dels patis, jardins ni habitatges per a recollir-vos el material del que us voleu desprendre. Els trastos s'han de treure a fora, al carrer, la nit abans de la recollida (abans de mitjanit).

Només es recullen mobles i trastos vells. Les pilˇles, restes de poda, restes d'obra amb llicčncia municipal, olis... s'han de dur a la Deixalleria "La Suīssa" situada al carrer Rosa dels Vents, número 1. El seu telčfon és el 93 751 27 66.

Recordeu que quants més cops utilitzeu "La Suīssa", més descomptes obtindreu, de forma directa, en el rebut de la brossa!

Moltes grācies per adreįar-vos a nosaltres i fer entre tots un Premiā de Dalt més net.

*
*
*
*
*
*
*

Informaciķ publicada el 8 de marį de 2008

OFICINES

OAC
Plaįa de la Fābrica, 1
Tel: 93 693 15 15
oac@premiadedalt.cat

Policia Local
Plaįa de la Vila, 1
Tel: 93 693 15 00
policia@premiadedalt.cat
Ocupaciķ i Promociķ Econōmica
Plaįa del Mil.lenari, 5
Tel: 93 693 15 90
ocupacio@premiadedalt.cat
Serveis Socials
Plaįa del Mil.lenari, 6
Tel: 93 693 15 91
serveissocials@premiadedalt.cat