Esdeveniments

Navigation Bar

Tertúlia de llibres: La dona del quimono blanc.

Tertúlia de llibres a càrrec del Grup de Lectura d'Arts i lletres. Es comentarà el llibre "La dona del quimono blanc" d'Ana Johns. Una gran història d’amor prohibit. Una dona dividida entre la seva cultura i el seu cor.

Above Content Body

Content Core

  • Tertúlia de llibres: La dona del quimono blanc.
  • 2021-11-26T20:00:00+01:00
  • 2021-11-26T21:00:00+01:00
  • Tertúlia de llibres a càrrec del Grup de Lectura d'Arts i lletres. Es comentarà el llibre "La dona del quimono blanc" d'Ana Johns. Una gran història d’amor prohibit. Una dona dividida entre la seva cultura i el seu cor.

Japó, 1957. La Naoko té disset anys i li han concertat un matrimoni amb el pretendent correcte. Però ella s’ha enamorat d’un altre home, un mariner nord-americà amb qui no es pot casar perquè comportaria una gran vergonya per a la seva família. Quan es descobreix que està embarassada, és repudiada i obligada a prendre decisions impensables amb conseqüències que passaran de generació en generació.

Amèrica, avui dia. La Tori Kovac, que s’està fent càrrec del seu pare moribund, troba una carta que conté una revelació molt impactant, que posa en dubte tot el que sap sobre ell i la seva família. Iniciarà un viatge per descobrir la veritat que amaga la carta, que la durà a recórrer mig món fins a un petit poble de la costa japonesa, on s’haurà d’enfrontar a dimonis del passat i aplanar el camí per a la redempció.

Inspirada en fets reals, aquesta és una novel·la commovedora d’històries enllaçades d’amor i pèrdua fruit de les seqüeles de la Segona Guerra Mundial. I, sobretot, és la història d’aquelles dones, del passat i del present, que hi van quedar atrapades: obligades a enfrontar-se als estigmes socials, les comunitats exiliades i les conseqüències terribles de les pròpies decisions.

  • Quan 26/11/2021 de 20:00 a 21:00 (Europe/Madrid / UTC100)
  • On Sala de l'Orfeó de la SC Sant Jaume
  • Nom de contacte Grup de lectura d'Arts i lletres
  • Afegeix un esdeveniment al calendari iCal
Sala de l'Orfeó de la SC Sant Jaume

Below Content Viewlet

Document Actions