Esdeveniments

Navigation Bar

Teatre: "Adéu, Jane!", de Clara Moraleda

Basat en una història real –i inspirat en tantes d’altres–, aquest espectacle és, també, un espai per reflexionar sobre els perills de la pressió estètica i la importància de l’acceptació i estima pròpies. És un homenatge a tots els nostres pits: estimar-los no ens hauria de suposar tants esforços.

Above Content Body

Content Core

  • Teatre: "Adéu, Jane!", de Clara Moraleda
  • 2023-11-25T19:00:00+01:00
  • 2023-11-25T21:00:00+01:00
  • Basat en una història real –i inspirat en tantes d’altres–, aquest espectacle és, també, un espai per reflexionar sobre els perills de la pressió estètica i la importància de l’acceptació i estima pròpies. És un homenatge a tots els nostres pits: estimar-los no ens hauria de suposar tants esforços.

Espectacle nominat als Premis Butaca de Teatre de Catalunya 2023.

La Mariona travessa un dels moments més importants de la seva curta vida: amb només disset anys, ha de passar per l’extirpació del seu pit malalt.

Durant la ressonància magnètica prèvia a l’operació, entrarem dins del seu imaginari on ella, i dos estranys alter egos, ens explicaran com ha arribat fins al moment present, quins són els seus dubtes, les seves pors, les seves il·lusions, i com visualitza l’impacte que tindrà aquest fet a la seva vida.

Sala teatre de la SC Sant Jaume (Riera de Sant Pere, 147).

Below Content Viewlet

Document Actions