Esdeveniments

Navigation Bar

TARDA JOVE! KHALED camí de refugi

Si ets jove menor de 25 anys, això t'interessa! Passa una tarda diferent visitant aquesta instal·lació per només 2 euros!

Above Content Body

Content Core

"Khaled: camí de refugi" és una instal·lació artística pluridisciplinar que gira entorn la idea de refugi. Aquesta instal·lació parteix de l’experiència i el testimoni de set artistes migrants i refugiats de diversos països que narren els seus propis camins de refugi.

La instal·lació proposa al visitant un recorregut obert i lliure que permet conèixer i establir contacte amb cadascuna d’aquestes experiències i testimonis. Plantegem el refugi com una necessitat universal i compartida: la necessitat que tenim tots de construir i generar espais segurs, espais d’escolta, d’estima i d’acollida. Cadascuna de les experiències es narra a través d’un llenguatge artístic diferent. D’aquesta manera, és a través del so, de l’audiovisual, de la música, de l’art plàstic i de la il·luminació com el visitant pot anar reconeixent cadascuna de les experiències i vivències reals que es narren a la instal·lació.

Una creació col·lectiva amb Khaled Khateb, Georgi Dimitrov, Leila Er Rabiai, Imad Amrah, Youssouf Siby, Semih Ali Aksoy i Neila Benbey

Direcció i dramatúrgia: Martí Sancliment

  • Quan 10/11/2022 de 17:00 a 20:00 (Europe/Madrid / UTC100)
  • On Sala d'Arts i Lletres de la SC Sant Jaume
  • Nom de contacte SC SAnt Jaume, amb el suport de l'Ajuntament
  • Afegeix un esdeveniment al calendari iCal
Sala d'Arts i Lletres de la SC Sant Jaume

Below Content Viewlet

Document Actions