Esdeveniments

Navigation Bar

N de Nadal, recital concert: "El Nadal que no vam tornar a casa".

Un espectacle de música i literatura sobre el Nadal de l’any 1939, a càrrec de Jordi Cortada (tenor), Manel Ruiz (piano) i amb el MHP de la Generalitat de Catalunya, Quim Torra (rapsode).

Above Content Body

Content Core

Basat en el llibre homònim de Quim Torra, publicat per l'Editorial A Contra Vent, El Nadal que no vam tornar a casa és un espectacle emotiu i de petit format que narra la història del primer Nadal d’exili després de la victòria franquista, el de l’any 1939.

Tant el llibre com el recital concert relaten aquest primer Nadal a l’exili a través de proses i poesies que es van escriure llavors i que es van anar publicant en diaris i revistes de fora de Catalunya. La posada en escena del llibre consisteix en un espectacle íntim on s’intercala la lectura de cartes de l’època amb cançons populars catalanes. El programa inclou la lectura de textos de Francesc Trabal, Eugeni Xammar, Agustí Bartra o Xavier Berenguel i cançons com L’emigrant, El noi de la mare o El cant dels ocells.

L’espectacle serà representat per Jordi Cortada com a tenor, Manuel Ruiz al piano i el MHP de Catalunya, Quim Torra, com a rapsode. 

  • Quan 16/12/2023 de 19:00 a 20:00 (Europe/Madrid / UTC100)
  • On Auditori de Can Figueres (Riera de Sant Pere, 88).
  • Nom de contacte pdepoesia, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Premià de Dalt i la Biblioteca Jaume Perich i Escala
  • Assistents Aforament limitat. Taquilla inversa
  • Afegeix un esdeveniment al calendari iCal
Auditori de Can Figueres (Riera de Sant Pere, 88).

Below Content Viewlet

Document Actions