Què fem?

Navigation Bar

Què fem?

L'objectiu de la Regidoria de Salut és protegir la salut de les persones, per això promovem estils de vida saludables i ho fem mitjançant diferents programes de salut. També vetllem per un entorn saludable, per això fem vigilància dels establiments d'alimentació i controlem els factors ambientals.

Above Content Body

Content Core

Objectius de la regidoria

Proporcionar la informació i els recursos necessaris per a facilitar l'adopció de conductes saludables i millorar les habilitats i actituds. Els eixos d'actuació fonamentals són la promoció d'estils de vida saludables i la sensibilització i foment de la participació ciutadana envers la promoció de la seva salut. Les tasques de promoció de la salut, fins ara es duien a terme des d'altres regidories (Joventut, Esports, Serveis Socials, Ensenyament, Consum) però actualment s'està treballant en una línia de transversalitat i coordinació entre totes les regidories implicades.

Activitats

  • Premià de Dalt ja és un municipi cardioprotegit amb l'adquisició de 3 desfibril·ladors (Ajuntament, Pavelló Poliesportiu i cotxe de la Policia Local).
  • Tallers de prevenció/reducció de danys de drogodependències, prevenció d'infeccions...
  • Tallers de promoció d'hàbits saludables: alimentació, exercici, autoestima...en tots els col·lectius d'edats.
  • Participació en programes de Salut i Escola.
  • Campanyes de sensibilització comunitària en temes de promoció de la salut.
  • Control dels menús de les escoles bressol i escoles de primària.

Below Content Viewlet

Document Actions