Notícies

Navigation Bar

Vols viure una de les nits més màgiques de tot l'any? Entrades a la venda!

Vine a viure la millor festa de Cap d'Any al poliesportiu de Premià de Dalt! El pavelló estarà preparat per viure una de les experiències festives més increïbles de l'any

Above Content Body

Content Core

Vols viure una de les nits més màgiques de tot l'any? Entrades a la venda!
© Lali Rodríguez Tió

La matinada de diumenge 31 de desembre al 1 de gener de 2024 es viurà una de les nits més esperades de l'any amb la Festa de Cap d'Any a Premià de Dalt, al pavelló poliesportiu municipal, organitzada per la regidoria de Cultura. 

Obrirà la festa la DJ Nuria Scarp, una de les DJ's més reconegudes i versàtils del país amb més de deu anys d'experiència a sales, clubs i festivals d'arreu del món com el Tomorrowland. Una sessió camaleònica per fer ballar totes les generacions amb la seva millor música.

Seguidament arribarà DJ Carlos Giribet, més que conegut a Premià de Dalt per haver actuat en les darreres festes majors, l'Ulisses Fest i amb una àmplia experiència als plats rodant per les sales d'arreu del país. De ben segur que farà ballar i saltar amb un show impecable. 

El pavelló poliesportiu estarà preparat per viure una de les experiències festives més increïbles de l'any, amb una decoració espectacular i una pista de ball preparada aguantar fins ben entrada la matinada.

A les 00.30 hores tindrà lloc l’obertura de portes. S’hi accedirà per la plaça de l’Espolsada. La venda d’entrades es realitzarà a través d’aquesta pàgina web (premiadedalt.ticketara.com) de manera anticipada, i a taquilla, el mateix dia amb datàfon (no metàl·lic).

Caldrà acreditar l’edat i no serà permesa l’entrada de menjar i begudes dins el recinte. Hi haurà servei de ludoteca de les 00.30 h a les 03.30 h i servei de bar.

 

Entrades:  

0€ - Menors 16 anys (sense consumició) 

12€ - Majors de 16 anys (amb 1 consumició i ració de xurros)**Les primeres 600 entrades tindran dret a una consumició i a una ració de xurros. A partir d'aleshores, les entrades no s'acompanyaran de cap consumició inclosa al preu.

Below Content Viewlet

Document Actions