Notícies

Navigation Bar

Vols estalviar a la teva factura? Posem en marxa un Punt d’informació d’estalvi energètic

Dimecres 7, 14, 21 i 28 de novembre de 15.30 a 18.30 hores a l'oficina municipal de Serveis Socials, situada a la plaça Mil·lenari, 5 de Premià de Dalt. Només heu de reservar plaça!

Above Content Body

Content Core

L’Ajuntament de Premià de Dalt posa en marxa al novembre el Punt d’Informació d’estalvi energètic a la plaça Mil·lenari al mes de novembre. Concretament, es posa a disposició de la població un tècnic per atendre els veïns que vulguin reduir la despesa energètica i directament, per tant, la despesa econòmica.

Des d’aquest punt d’informació es plantegen objectius com fomentar l'aplicació de bones pràctiques d'estalvi i eficiència energètica entre la ciutadania o crear consciència energètica i informar sobre els impactes negatius, sobre el medi ambient i sobre la salut de les persones, de l'actual model energètic. Amb aquest projecte també es podran detectar casos de pobresa energètica de famílies que passen per dificultats econòmiques i corren el risc de veure's privats de l'accés als serveis bàsics de llum, aigua o gas i informar-ne als tècnics de serveis socials.

Cal que demaneu cità prèvia al telèfon 936.931.591 (Serveis Socials)


Saps quanta energia consumeixes a casa?

La calculadora energètica és una eina que et permetrà conèixer quanta energia consumeixes i quins són els equips més consumidors de la teva llar. Per poder començar a estalviar, primer has de saber quanta electricitat consumeixes. Amb aquesta aplicació podràs esbrinar:

  • Quin és aproximadament el teu consum i si consumeixes més o menys que la mitjana d’habitatges similars al teu
  • Quin és l’equip més consumidor d’energia i el seu impacte sobre el consum energètic total de la teva llar
  • Si ets més o menys eficient que la mitjana d’habitatges similars al teu
  • Quina potència òptima hauries de tenir contractada d’acord amb les dades que introdueixis a la calculadora
  • Quin estalvi econòmic tindries a la teva factura amb la potència recomanada (respecte a la que tens contractada actualment)
  • Com pots estalviar energia i diners amb els consells personalitzats que dona l’eina

Com funciona la calculadora energètica?

És molt fàcil. Per saber el consum elèctric del teu habitatge només has d’introduir a l’aplicació les dades que et va demanant. Si vols conèixer mesures d’estalvi personalitzades, tingues a mà la teva factura elèctrica (et caldran algunes de les dades que hi surten).

Descarrega't aquí les instruccions de la Guia bàsica per a l’usuari de la calculadora.

Calcula  AQUÍ la Calculadora energètica per a saber quanta energia consumeixes acasa teva.

 

 

Below Content Viewlet

Document Actions