Voleu tastar la Perla verda del Maresme a Premià de Dalt?
Above Content Body
Content Core
Aquestes propostes gastronòmiques són al voltant del pèsol, un preuat llegum amb molta vinculació a la comarca.Per tnt, el Maresme s’omplie novament amb les propostes dels restaurants i dels productors al voltant d’aquest cada vegada més preuat producte gastronòmicc, amb l'objectiu de posar en valor tot l’univers que es vincula als pèsols durant els mesos de març i abril.
El llegum més desitjat
El pèsol del Maresme ha estat catalogat com a producte singular de la comarca i es mereix ser el protagonista de les Jornades Gastronòmiques ‘Temps de Pèsols’, en les quals es pot gaudir de la degustació de menús i plats elaborats en restaurants, comprar exquisideses a comerços artesanals i omplir el cistell directament dels productors.
Dos restaurants de Premià de Dalt
La proposta ‘Temps de pèsols’ la trobareu al Restaurant ca la Pilar, al barri Santa Anna-Tió, i al Restaurant Sant Jaume. Acosteu-vos-hi i podreu descobrir i degustar aquest preuat producte de la terra. Tasteu Premià de Dalt!
Restaurant Ca la Pilar
Plat: Sèpia amb pèsols. Vi: Raventós d'Alella Pansa Blanca.
Preu: 18,00€.
Horari de la cuina: de 13.00 a 16.00 hores
Av. Girona, 8-10. Tel. 615 156 538. Correu electrònic
Restaurant Sant Jaume
Plat: Pèsols saltats amb bolets trompeta de la mort i botifarra del perol. Vi: Raventós d'Alella Pansa Blanca. Horari de la cuina: de 13.00 a 16.30 hores.
Preu: 12,50€.
Riera de Sant Pere, 147. Tel. 93 752 29 08. Correu electrònic