Notícies

Navigation Bar

Viridàlia - Jardicultura 2011 arriba el cap de setmana de l'11 i 12 de juny amb unes jornades de portes obertes del Grup Roig i de Riera Villagrasa

L'empresa de Premià de Dalt, Grup Roig, viverista de planta ornamental, obre les seves instal·lacions als amics i veïns per mostrar les darreres novetats en planta de temporada durant el segon cap de setmana de juny

Above Content Body

Content Core

Grup Roig 1 Grup Roig i Riera Villagrasa participen enguany a Viridàlia, unes jornades de portes obertes amb caràcter bianual que agrupa una desena d'empreses productores de planter de la zona del Maresme. Aquestes jornades van dirigides a professionals del sector, però aprofitant aquest esdeveniment l'empresa ha volgut allargar les portes obertes dos dies més per tal de convidar a veïns i públic en general a descobrir un món de plantes.

Grup Roig 2 En el camp d'assaig del Grup Roig s'exposaran tota la selecció de plantes en catàleg així com les novetats i tendències per les properes temporades, en total s'hi podran veure més de 800 varietats diferents. Paral·lelament i amb col·laboració amb Viridis, empresa especialitzada amb projectes de jardineria, s'està creant una zona enjardinada pensada per a gaudir de l'observació tranquil·la i relaxada de tota la col·lecció, i descobrir les possibilitats de cada planta en l' entorn natural.

D'altra banda La fundació sense ànim de lucre "Amics Joan Petit - Nens amb Càncer" posarà una parada per a qui vulgui comprar alguna planta o bé col·laborar amb la fundació. Tots els beneficis recaptats aniran íntegrament destinats als centres de tractament d'aquesta malaltia i al suport de malalts i familiars.

Les dates previstes per a les jornades d'obertura al públic al Grup Roig són el dissabte 11 de juny de 10h a 19h i el diumenge de 12h a 14 hores.

Viridàlia-Jardí Cultura 2011 Pel que fa a Riera Villagrasa S.L., la jornada de portes obertes tindrà lloc el diumenge 12 de juny, de 10 del matí a 2 de la tarda. Riera Villagrasa és una empresa familiar agrària amb el títol d´explotació Agrària Prioritària, especialitzada en el món de les plantes aromàtiques, medicinals i culinàries. L´empresa parteix de la producció de planter ( planta jove en alvèol)i el cultiu de planta amb contenidor (en test), però es projecta com una empresa de producció diversificada i serveis personalitzats al voltant del camp de les plantes aromàtiques, medicinals i culinàries.

GRUP ROIG. Finca Can Mayo, s/n. 08338 Premià de Dalt
Si voleu venir a GRUP ROIG sereu ben rebuts.

RIERA VILLAGRASA. Riereta, s/n. 08338 Premià de Dalt
Si voleu venir a RIERA VILLAGRASA sereu ben rebuts.

Below Content Viewlet

Document Actions