Notícies

Navigation Bar

Vicenç Llorca presenta el seu darrer llibre "Simfonia de tardor"

L’acte tindrà lloc dijous 7 d'octubre a Arts i Lletres i, en cas de pluja, a la Sala teatre de Sant Jaume.

Above Content Body

Content Core

Llorca presenta dijous 7 d'octubre a la Societat Cultural Sant Jaume el seu llibre “Simfonia de tardor”.  La presentació és a càrrec de l’autor i dels escriptors Xulio Ricardo Trigo i Coia Valls, a les 19.30 hores al pati de la secció Arts i Lletres de l’entitat.

El llibre se centra en la vida del prestigiós músic gironí Marc Giralt, qui es retira a Organyà amb el propòsit de culminar la seva trajectòria amb la creació d’una simfonia. Mentre la bellesa dels paisatges de l’Alt Urgell i Andorra inspiren la composició de la “Simfonia de tardor”, en Marc es torna a enamorar. Però uns fets inesperats canviaran el seu rumb vital i provocaran la seva misteriosa desaparició. “Simfonia de tardor” també és un retrat de la societat catalana contemporània, que va des dels Jocs Olímpics fins al 2017, travessat pel gaudi de la cultura per part dels seus personatges.

Vicenç Llorca té una trentena de llibres publicats i s'ha dedicat sobretot a la poesia, l'assaig i la novel·la. Col·laborador habitual en premsa i mitjans de comunicació, com a crític i columnista ha col·laborat en diaris i revistes com el Punt Avui, La Vanguardia, El País, El Temps... Ha traduït autors de la literatura contemporània com Jean Craighead George, Carson McCullers, Jean Cocteau i Bernardo Atxaga. També els seus llibres han estat traduïts a diverses llengües.

Ha participat com a jurat en diversos premis literaris i en l'actualitat presideix el jurat dels Premis Marià Manent de Poesia i Valerià Pujol i Bosch de narrativa de Premià de Dalt, alhora que és membre del Premi de narrativa Vent de Port de Tremp.

Below Content Viewlet

Document Actions