Notícies

Navigation Bar

Una tauleta a cada alumne de Premià de Dalt

El Consistori destina 250.000€ del Pressupost 2021 als centres públics del municipi, que decidiran invertir-ho en tauletes, ordinadors portàtils i/o pissarres electròniques

Above Content Body

Content Core

L’Ajuntament aposta per la substitució dels llibres de text en paper per llibres electrònics i per la digitalització de les aules, dotant tots/es les estudiants d’una tauleta digital i  pissarres digitals a les classes.

Aquesta actuació s’emmarca d’una banda en la lluita contra l’esquerda digital a Premià de Dalt i de l’altra, en la ferma aposta del Govern per la sostenibilitat i els Objectius de Desenvolupament Sostenible i l’Agenda 2030.

La pandèmia de la Covid-19 ha posat de manifest la necessitat que tot l’alumnat de les escoles tingui accés a aquest material per a seguir amb normalitat el curs escolar. Per tant, des de la regidoria d’Educació i amb el suport de tota la comunitat educativa s’ha optat per a potenciar l’ús de les tecnologies com recurs pedagògic habitual i afavorir el coneixement d’aquestes per part de l’alumnat dins i forta de les aules. En aquest sentit, Josi Duran, regidora d’Educació, explica que “tant les administracions com la comunitat educativa hem d’adonar-nos de la gran importància que tenen les noves tecnologies com a eines pedagògiques. Ja no és el futur sinó el present”.

La digitalització de les escoles públiques de Premià de Dalt (Escola Marià Manent, Escola Santa Anna i l’Institut Valerià Pujol i Bosch) és una actualització del programa de Banc de llibres que ja fa anys que s’aplicava al municipi, concretament, des del curs 2014-15. El banc de Llibres consistia en una aportació econòmica de l’Ajuntament als centres perquè aquests reciclessin els libres de l’escola durant diferents cursos, estalviant així a les famílies la compra dels llibres i material escolar cada setembre que suposava una mitjana de 300€ per família.

 

 

 

 

 

 

Below Content Viewlet

Document Actions