Notícies

Navigation Bar

Una passejada pel barri Santa Maria Santa Anna Tió conclou la visita del Conseller Recoder als dos Premià

Above Content Body

Content Core

logo a color El Conseller de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya, Lluís Recoder, va inaugurar dissabte 12 de març l´exposició sobre el projecte Pla de Barris a Santa Maria Santa Anna Tió, acompanyat dels alcaldes del dos municipis beneficiaris d´aquesta actuació, Joan Baliarda i Miquel Buch, respectivament.

Recoder va destacar en la seva intervenció que “al barri hi haurà un abans i un després amb la injecció econòmica de 9,6MM d´euros per a remodelar-lo de forma integral”, alhora que va fer referència al treball conjunt entre els Ajuntaments de Premià de Dalt, la seva estreta col·laboració i el sentit de pertinença al barri que hi ha entre el veïnat.

Després de recórrer els 18 plafons que conformen l'exposició, que acull la Biblioteca Martí Rosselló fins al diumenge 27 de març, el conseller i els alcaldes de Premià de Dalt i Premià de Mar van fer una passejada per la plaça Mil·lenari i torrent Santa Anna en mig de la intensa pluja que no va parar de caure.

Exposició a la Biblioteca Martí Rosselló de Premià de Mar

La mostra explica les principals actuacions que es duran a terme en el marc de la Llei de Barris. Es tracta d´una reforma integral de tota la zona, amb actuacions de caràcter urbanístic, culturals, socials, de dinamització comercial... L'objectiu és augmentar la qualitat de vida dels veïns i promoure millors oportunitats, alhora que es proposa crear un eix central, l'Eix Cotet, que permeti el pas a peu de forma segura entre la part inferior del barri i l´Escola Santa Anna mitjançant la posada en marxa d'un camí escolar segur. Alhora, es potenciarà la zona situada entre les places Mil·lenari i de la República, tot amb l'objectiu de promoure la relació social i comercial dels veïns sempre a partir de l'equitat de gènere i amb l'aplicació de polítiques d´igualtat.

L'exposició inclou un apartat de participació ciutadana en què els visitants poden fer arribar els seus suggeriments i propostes sobre el projecte i un apartat específicament pensat pels infants en què aquests poden dibuixar i pintar quin barri volen.

El projecte, a l'abast de tothom

Per a promoure encara més la participació dels veïns del barri, l'Ajuntament de Premià de Dalt posa a la seva disposició un exemplar de l´ambiciós projecte de la Llei de Barris per Santa Maria Santa Anna Tió. El document es podrà consultar en horari d'oficines al Servei Municipal d'Ocupació i Promoció Econòmica, situat a la plaça Mil·lenari.

inauguració 1  inauguració 2

inauguració 3  inauguració 4

inauguració 5  inauguració 6

inauguració 7  inauguració 8

inauguració 9  inauguració 10

Below Content Viewlet

Document Actions