Notícies

Navigation Bar

Una magistral sessió de blues tanca el Jazz en la Nit aquest divendres

A Contra Blues i Travellin´Brothers són les dues formacions que baixen el teló del festival

Above Content Body

Content Core

A Contra BluesTravelli'n BrothersEl festival Jazz en la Nit s’acomiada divendres a la nit amb una magistral lliçó a càrrec de dues bandes plenament consolidades i amb una àmplia trajectòria musical a les seves espatlles. Es tracta de ‘A Contra Blues’ i ‘Travellin’Brothers’.  

A Contra Blues és una banda consolidada dins el panorama del blues estatal. Des que es va fundar l'any 2005 aquesta formació ha actuat en nombrosos escenaris, tant nacionals com internacionals. A nivell discogràfic, ha editat tres treballs discogràfics, i ha enregistrat dues maquetes promocionals dels seus concerts al 2010 a la Sala Salamandra (A Contra Blues II) i al 2012 al Conservatori del Liceu (En vivo). Al seu repertori trobem es barregen clàssics i composicions pròpies. Fruit d'aquestes qualitats, les seves interpretacions combinen indistintament espontaneïtat i arranjaments elaborats. A Contra Blues viu per i pel directe, aconseguint amb les seves actuacions un feedback natural amb l'audiència i moments de clímax, tant a les dinàmiques més altes com als passatges més íntims. Una proposta que no deixa indiferent ningú.

Travellin’n Brothers arriba de la ria de Bilbao, concretament de la població de Leioa, amb una forta inspiració del Riu Nervión i el seu caràcter industrial. Són sis amics, sis germans que traslladen al públic la seva complicitat. Travelli’n Brother duu 10 anys de trajectòria musical, amb set discs i més de set-cents concerts.
Baix, guitarra, piano, saxo i veu. Us enamoraran la seva energia i complicitat en estat pur. Perquè aquest grup va més enllà de ser una banda de blues ja que toquen altres estils com el swing, el jazz, el soul, el gospel o el country. Amb el seu estil peculiar i sense complexes. Esteu preparats?

A contra blues + travellin'brothers

Below Content Viewlet

Document Actions