Notícies

Navigation Bar

Una enquesta mesurarà els impactes i les necessitats de les empreses de Premià de Dalt per la Covid-19

El qüestionari és anònim, s'adreça al teixit empresarial del poble i es triga menys de deu minuts a respondre les vint preguntes formulades

Above Content Body

Content Core

Des de la regidoria de Promoció de la Vila s'ha creat una enquesta per tal de mesurar els impactes específics que ha tingut l’emergència del virus SARS-COV-2 en les empreses i autònoms i amb la voluntat d'aproximar-se a l’impacte real que està tenint la crisi en el teixit empresarial, productiu i laboral, per tal de cercar les millors accions, serveis i mesures que des de l'Ajuntament poden ajudar a pal·liar-ne els efectes.

Quina davallada de facturació ha sofert l’empresa o preveu que tindrà? El Decret d'alarma us ha permès continuar amb l'activitat empresarial? Heu aplicat alguna mesura laboral davant el COVID-19? Quin % de treballadors tenen operatius? Quin % de treballadors estan fent teletreball? Davant aquesta situació, quins canvis caldria portar a terme en l’operativa de l’empresa? A part de les mesures econòmiques que es podent portar a terme des de l’Administració Pública, en quina matèria us podem ajudar des de l’Ajuntament? Són preguntes que volen contribuir a reduir la incertesa provocada per la situació i així poder dissenyar millor les mesures de suport i reactivació de l’economia de Premià de Dalt.

Si sou una empresa o autònom, podeu contestar-nos l'enquesta en aquest ENLLAÇ.

Below Content Viewlet

Document Actions