Notícies

Navigation Bar

Un incendi al barri Santa Anna Tió provoca quatre intoxicats lleus per inhalació de fum

Above Content Body

Content Core

Incendi al barri Santa Anna Tió (carrer Jacint Verdaguer)  A les 4.15 hores de la matinada del dimarts 24 de febrer s´ha declarat un incendi en un habitatge del carrer Jacint Verdaguer número 10 del barri Santa Anna, concretament, al pis segon primera. La Policia Local de Premià de Dalt ha rebut l´avís dels Mossos d´Esquadra i s´hi ha personat. Han intervingut quatre dotacions de Bombers. La façana de l´edifici encara mostrava un cert ennegriment i una finestra força afectada, igual que la porta d´accés al pis on s´ha originat el foc, parcialment cremada.
Les flames no han estat massa importants però s´ha produït un important fum, dens i negre. Fruit de la inhalació de fum, la família del pis on s´ha calat foc, formada per dos adults i dos menors d´edat, ha estat traslladada a l´Hospital de Mataró. A hores d´ara no es té constància si ja han estat donats d´alta.
L´alcalde de Premià de Dalt, Joan Baliarda, s´ha desplaçat fins al lloc on s´ha produït l´incendi per a contactar amb la família però no l´ha localitzada perquè era a l´Hospital de Mataró.
Bombers i Mossos d´Esquadra encara no han determinat la causa del foc.

Below Content Viewlet

Document Actions