Notícies

Navigation Bar

Un espai polivalent és la proposta majoritària com a ús de la primera planta de l'antic Ajuntament

Fruit del procés que s'ha fet per decidir que ubicar en una part d'aquest edifici emblemàtic

Above Content Body

Content Core

Planta 1a on cal definir els usosEn el procés, obert del 5 al 26 de març, la proposta destacada ha estat destinar la primera planta de l'edifici de la plaça de la Vila a espai polivalent (39%) per acollir les activitats de les entitats, seguit d'un hotel d'entitats (23%), serveis de l'Ajuntament (15%) o altres (8%).

Durant els darrers mesos, l'Ajuntament de Premià de Dalt ha endegat el projecte de reforma de l'antic Ajuntament i la remodelació de la plaça de la Vila. Per contribuir a definir quins han de ser els usos de la primera planta de l'edifici, es va obrir un procés de participació perquè qualsevol persona i/o entitat local pogués fer propostes per a una part o per al conjunt del primer pis de l'edifici.

Les propostes recollides -13- seran tingudes en compte en les properes fases de desenvolupament del projecte de reforma de l'edifici, el qual s'atura fins passades les eleccions municipals del proper 24 de maig.

Consulteu aquñi el document de retorn que resumeix totes les aportacions al projecte de remodelació de l'a tic edifici consistorial.

Informe de retorn

Informe de retorn

Fitxer: Informe_aportacions_antic_Ajuntament.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 21
Mida: 671,56 kB

Below Content Viewlet

Document Actions