Notícies

Navigation Bar

TV3 segueix el matx Barça-Chelsea des de la Penya Barcelonista de Premià de Dalt

Above Content Body

Content Core

Escut Barça Penyes La seu de la Penya Barcelonista Premià de Dalt Sant Jaume és l'escenari dimarts 28 d'abril de les connexions que durà a terme TV3 per anar informant els telespectadors de qualsevol novetat en el partit de semifinals de la màxima competició europea de futbol, Champions League, que enfronta, en el partit d'anada, el Barça i el Chelsea al Camp Nou. Les connexions en rigorós directe es faran al llarg del Telenotícies Nit -a partir de les 20.45h, quan comença el matx- i també a la secció d'Esports dels esmentats informatius.

Concretament, la televisió catalana hi desplaça una unitat mòbil amb dues càmeres, una estarà fixa a la seu de la Penya (ubicada a la Societat Cultural Sant Jaume) mentre que l'altra agafarà imatges de l'exterior per a copsar l'ambient i la reacció dels aficionats del Barça, molt nombrosos a la nostra vila.

La Penya Barcelonista Premià de Dalt Sant Jaume és a les instal·lacions de la Societat Cultural Sant Jaume (Riera de Sant Pere, 135) i retransmet en pantalla gegant tots els partits que juga el Futbol Club Barcelona. La Junta de l'entitat preveu un ple absolut al local, on assistirà el seu president, Manel Campillo, diversos membres de la Junta així com el regidor d'Esports, Antoni López. La cita és dimarts 28 d'abril a la PB Premià de Dalt a les 20.45 hores.

Below Content Viewlet

Document Actions