Notícies

Navigation Bar

Trobat un nadó acabat de néixer a la porta d'una casa de Premià de Dalt

Above Content Body

Content Core

Recurs Policia LocalUns veïns de Premià de Dalt han trobat un nadó acabat de néixer que havia estat abandonat a la porta de casa seva, al carrer Joan Sebastià Bach, embolicat amb una tovallola i en una bossa de plàstic. La rapidesa a l'hora de descobrir el nadó, un nen, ha permès salvar-li la vida.

Han descobert el nadó cap a les 11 del matí uns veïns quan sortien de casa i se l’han trobat tot i que ells, inicialment, s’han pensat que era un gat. Immediatament han avisat a la Policia Local de Premià de Dalt i aquesta a Mossos d’Esquadra que també s’hi ha desplaçat ràpidament. Ara la criatura es troba fora de perill, a l’Hospital de Mataró, on ha estat traslladada mitjançat ambulància medicalitzada.

Segons informa la Policia Local ja s’ha contactat amb la Direcció General d’Atenció a la Infància i l’Adolescència (DGAIA) perquè se’n faci càrrec un cop el petit sigui donat d’alta de l’hospital.

El grup d’Investigació de l’ABP de Mossos d’Esquadra de Premià de Mar s’ha fet  càrrec de les investigacions per identificar i localitzar els pares del nen i/o els responsables de l'abandonament.

Below Content Viewlet

Document Actions