Notícies

Navigation Bar

Trenta-dos equips de nou països juguen la International Carnaval Cup

Enguany el canal Esport 3 retransmetrà en directe el més destacat del torneig que es juga entre el divendres 21 de febrer i el diumenge 23 de febrer de 2020 a les instal·lacions municipals del CE Premià de Dalt

Above Content Body

Content Core

Premià de Dalt es converteix aquest cap de setmana en la seu mundial del talent futbolístic en categoria infantil. L’esdeveniment International Carnaval Cup presenta la seva setena edició aprofitant l’aturada de les lligues de Futbol Base en dates de Carnaval i ho fa a Premià de Dalt, a les magnífiques instal·lacions municipals on juga el Club Esportiu Premià de Dalt.

Per primera vegada aquest prestigiós torneig de futbol reunirà 32 equips de nou països diferents. Aquest esdeveniment futbolístic l’organitza ‘Marín Sports Events’ amb el suport de l’Ajuntament de Premià de Dalt i la participació de quasi 700 jugadors de les pedreres d’arreu del món en què el Club Esportiu Premià de Dalt exerceix d’amfitrió.

El Barça, Espanyol, Reial Societat, València, Sevilla, Betis, Celta de Vigo, Chelsea... són alguns dels equips que participaran al torneig en què el públic gaudirà de les joves promeses dels millors equips d’Europa, a les instal·lacions municipals del CE Premià de Dalt.

Per primera vegada, la cadena pública de televisió Esport 3 retransmetrà en directe els partits decisius de l’International Carnaval Cup. El dissabte 22 de febrer els partits es podran seguir a través del canal Youtube del  torneig.

L’objectiu principal del torneig és que els propis jugadors treballin els valors que transmet un esport com el futbol i sobretot que tots els participants i acompanyants gaudeixin d’un gran espectacle en unes instal·lacions municipals de primer nivell.

Programa

Divendres 21 de febrer tindrà lloc l’arribada dels 32 equips; recepció en els establiments hotelers on s’allotgen i s’iniciarà la fase de grups en què debutarà el CE Premià de Dalt.

Dissabte 22 de febrer es jugaran més partits de la fase de grups i els vuitens de final. I, per acabar, diumenge 23 de febrer és el dia estrella de la competició en què es jugaran la fase de consolació, les semifinals i la final, aquesta a partir de les 14.40 hores.

Horaris dels partits

Below Content Viewlet

Document Actions