Notícies

Navigation Bar

Tot a punt per al programa ocupacional ‘Dona activa’

Programa per a donar el millor de vosaltres en una entrevista de feina i aconseguir el vostre objectiu professional en 11 sessions

Above Content Body

Content Core

El proper 16 d’octubre arrenca la segona edició de ‘Dona activa’, un programa de millora de l’ocupabilitat destinat a dones. L’acció integra sessions de coaching professional, pràcticum d’entrevistes personals, sessions d’estilisme i mèntoring… amb directius de recursos humans.

Us formareu en intel·ligència emocional perquè us conegueu millor i fomenteu les vostres potencialitats. Trobareu suport per a l’elaboració del currículum, la preparació de l’entrevista de feina i suport en la recerca de feina acompanyada d’una coach professional. Obtindreu una sessió d’estilisme. Un equip d’estilistes buscarà un conjunt de roba adient per l’entrevista de feina i compareu amb l’assessorament d’un mentor professional que us ajudarà a defensar la vostra candidatura.

Es tracta d’11 sessions de treball en grup i també sessions individuals. ‘Dona activa’ es farà els dimarts, dimecres i dijous de 09.30h a 12.00 hores. Arrenca el 16 d’octubre i finalitza el 29 de novembre.

El programa està subvencionat per la Diputació de Barcelona i es fa en col·laboració amb la Fundación Quiero y Trabajo.

On inscriure’s?

Al Servei Municipal d’Ocupació i Promoció Econòmica, situat a la plaça Mil·lenari, 5 de Premià de Dalt. El telèfon de contacte és el 93 693 15 90.

Descarregueu-vos el fulletó en aquest ENLLAÇ.

 

Below Content Viewlet

Document Actions