Notícies

Navigation Bar

Tot a punt per a la Fira infantil i de la màgia del Nadal

Tindrà lloc el cap de setmana del 17 i 18 de desembre, a la plaça de la Fàbrica.

Above Content Body

Content Core

Un any més, la Fira infantil i de la màgia del Nadal és qui dona la benvinguda a les festes nadalenques a Premià de Dalt Hi haurà fira matí i tarda i no faltaran a l'esdeveniment el Pare Noel per a conversar amb els infants del poble, i el tió que els petits faran cagar mentre canten la tradicional cançó amb l'ajut d'un pastor!

Tallers de maquillatge de fantasia, tallers de manualitats per a decorar l'arbre de Nadal, pintar el Nadal,  aprendre a fer garlandes, concert a càrrec d'alumnes de l'Escola Municipal de Música, flashmob de La Marató, xocolatada... són algunes de les activitats que s'han organitzat. Com ja és habitual, també hi haurà el trenet de la fira al qual les persones menors d'edat han d'anar acompanyades d'una d'adulta.

La Guspira, l'ànima de les festes nadalenques, vindrà a anunciar-nos el Nadal, acompanyada dels Gegants de Premià de Dalt.

L'Associació de comerciants El nostre comerç col·labora amb la fira i duu a terme dos sorteigs de productes ceedits pels comerciants que hi participen.

Trobareu la Fira infantil i de la màgia del Nadal el 17 i 18 de desembre, d'11 a 14 h i de 17 a 20 hores, a la plaça de la Fàbrica, ben guarnida per acollir-la.

 

 

Below Content Viewlet

Document Actions